Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Chicago-franchise cross-over gebeurde veel sneller dan gedacht

Chicago-franchise cross-over gebeurde veel sneller dan gedacht

Chicago Fire, Chicago PD en Chicago Med liefhebbers kunnen hun agenda’s er vast bij gaan pakken. De gebruikelijke cross-over gaat al heel snel van start.
Voor de kijker die af en toe naar de drie Chicago-series kijkt is er straks geen touw meer aan vast te knopen, maar de fans zullen op 3 oktober aanstaande kunnen gaan genieten van een cross-over tussen Chicago Fire, Chicago Med en Chicago PD. En ja, dat is een andere volgorde dan waarin de series normaal worden uitgezonden.

Want vanaf 26 september neemt Chicago Med de koppositie over om 20.00 uur, gevolgd door Chicago Fire om 21.00 uur en daarna om 22.00 uur zal Chicago PD van start gaan. Maar de cross-over zet alles op zijn kop. Verwarrend voor de kijker die de Chicago-franchise af en toe volgt of er slechts één of twee volgt.

Op 26 september zal namelijk bij NBC het vierde seizoen van Med, het zevende seizoen van Fire en het zesde seizoen van PD van start gaan. Maar de cross-over zet deze volgorde op 3 oktober, dus direct de tweede aflevering van de nieuwe seizoenen, op zijn kop.

Derek Haas, mede-bedenker, zette dit bericht op Twitter: “BREAKING NEWS: onze tweede aflevering van het seizoen zal een drie-weg cross-over gaan worden met Chicago Fire op kop. Van Fire naar Med naar PD voor slechts één avond.”

Dit nieuws komt samen met het nieuws dat actrice Monica Raymund, zij speelt Gabriela ‘Gabby’ Dawson in Chicago Fire, inderdaad zal vertrekken uit de serie. Maar dat betekent volgens Haas niet meteen het einde van het huwelijk van Dawson en Matt Casey, gespeeld door Jesse Spencer. Het is niet een verhaallijn die de schrijvers in gedachten hadden, maar met het vertrek van Raymund hebben ze onderzoek gedaan naar verre afstandsrelaties en hoe daar mee om gegaan wordt. Casey zal dat in het zevende seizoen moeten gaan onderzoeken.

Embed from Getty Images
Monica Raymund (L) en Jesse Spencer (R)
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

GoonerJenny
16 augustus 2018, 17:24
Leuk, leuk, leuk. Deze drie series zijn top
2
saskya
20 augustus 2018, 09:25
Ben blij dat ik het alvast weet want PD volg ik niet en ik kijk vaak ook pas veel later, dus even opletten!
1
Log in om een reactie achter te laten