Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Legacies, All American (2018) en Charmed (2018) krijgen meer afleveringen

Legacies, All American (2018) en Charmed (2018) krijgen meer afleveringen

The CW laat er geen gras over groeien, drie nieuwe series, Legacies, All American (2018) en Charmed (2018), krijgen vrijwel direct een bestelling van meer scripts in het eerste seizoen.
De sportdramaserie All American (2018) ging op 10 oktober in première en draait om de ster-middelbare school footballspeler Spencer James (Daniel Ezra) uit South Central die wordt gerekruteerd om te spelen voor Beverly Hills High School.



Charmed (2018) is de remake van de serie Charmed uit de jaren 90 over drie zussen die heksen blijken te zijn. De serie gaat op 14 oktober in première met onder andere Sarah Jeffery, Madeleine Mantock en Melonie Diaz in de hoofdrol.



Legacies, de spin-off van the Vampire Diaries en The Originals, gaat op 25 oktober in première en daar draait het om de dochter van Niklaus en Hayley; Hope (Danielle Rose Russell). De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School for the Young and Gifted.



All American (2018) en Charmed (2018) krijgen beide vijf scripts erbij en Legacies heeft een bestelling gekregen van drie extra scripts. Dat houdt dus in dat alle series er afleveringen bij gaan krijgen. Het enige dat nog roet in het eten kan gooien is als de kijkers massaal wegblijven. Dan zullen de bestelde scripts waarschijnlijk niet in afleveringen worden omgezet, maar die kans is vrij klein.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten