Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Flash, Arrow en Supergirl cross-over, dit is wat we weten

The Flash, Arrow en Supergirl cross-over, dit is wat we weten

Er komt weer een cross-over aan tussen de drie superheldenserie van The CW. The Flash (2014), Arrow en Supergirl zullen drie avonden achter elkaar bij elkaar op bezoek gaan.
Op zondag 9, maandag 10 en dinsdag 11 december zullen de drie The CW superhelden weer samenkomen. The Flash (2014) start de cross-over en Supergirl zal de driedelige aflevering afsluiten. Dat betekend dat The Flash (2014) even tijdelijk van dag zal ruilen met Supergirl. Normaal is The Flash (2014) op dinsdag te zien en Supergirl op zondag.

6598 FAS crossover

In de cross-over zal naast de gebruikelijke superhelden en schurken ook weer een bekend gezicht te zien zijn. Superman keert terug naar de Arrowverse. Hij was al een keer te zien in Supergirl, maar deze keer neemt hij een bekende vriendin mee Lois Lane. De casting is nog steeds in volle gang.

6598 Superman en Lois Lane

Dit keer doen de helden van DC’s Legends of Tomorrow niet mee, maar we zullen wel kennis maken met een nieuwe superheld Batwoman ook bekend als Katherine Kane. Batwoman zal worden geportretteerd door Ruby Rose en dit optreden kan de start zijn van een eigen pilot voor Batwoman en wellicht een nieuwe serie.

6598 Batwoman

Naast de bovenstaande aankondigingsposter is er nog een poster die nogal wat vragen oproept. Maar niet alleen de poster waarbij het onderschrift is: “My name is Barry Allen and I am the fastest man alive.” Alleen worden deze worden uitgesproken door het karakter dat Stephen Amell speelt; Arrow/Oliver Queen.

6598 cross

Maar ook de video roept veel vragen op. Er zit dus niets anders op dan 9, 10 en 11 december te kijken naar de cross-over die ook bij Netflix te zien zal zijn.

Video on youtube


Ben jij benieuwd naar Batwoman? Of kijk je niet naar deze The CW-superhelden?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

xannedv
13 november 2018, 16:18
Hoe zit het met de cross-over op netflix? Arrow loopt daar namelijk een week achter en gezien the flash en supergril van avond switchen zal dit dan wel allemaal achter elkaar te zien zijn op netflix? Verder enorm benieuwd naar de cross-over!
0
anonymous
13 november 2018, 17:23
Je zult moeten wachten op Arrow. Wel lekker voor de zondagmiddag dan.
1
TimGo10
14 november 2018, 17:23
Ik zou zeggen voor een keertje illegaal kijken
0
Log in om een reactie achter te laten