Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe Apple TV+ serie Before met Billy Crystal stopgezet totdat schrijversstaking voorbij is

Nieuwe Apple TV+ serie Before met Billy Crystal stopgezet totdat schrijversstaking voorbij is

Een andere serie pauzeert de productie totdat de WGA-staking voorbij is. Deze keer is het Before, de gelimiteerde Apple TV+ serie met Billy Crystal als hoofdrolspeler.
De serie (ook bekend als Winston), die filmt in New Jersey, werd tijdelijk stilgelegd door piketacties, onder andere op 1 juni, volgens een tweet van WGAE vice president Lisa Takeuchi Cullen. Er wordt aangenomen dat de serie ongeveer vijf afleveringen heeft gefilmd.



In Before speelt Crystal (foto) Eli, een kinderpsychiater die onlangs zijn vrouw heeft verloren wanneer hij een jongen ontmoet die problemen heeft. Crystal is ook uitvoerend producent van de serie, geschreven door Sarah Thorp en Adam Bernstein (Better Call Saul, Billions) regisseerde de pilot. Crystal, Thorp, Bernstein, Jet Wilkinson en Eric Roth produceren de serie.

De serie is een zeldzame rol in een doorlopende televisieserie voor Crystal, die eerder speelde in FX's The Comedians en ABC's Soap. Crystal en Levinson waren samen uitvoerend producent van de film Analyze That uit 2002, met Crystal en Robert De Niro in de hoofdrollen.

Dit is de laatste serie die de productie heeft stilgelegd voor de duur van de staking. De meeste getroffen series, waaronder Daredevil: Born Again en The Penguin, zijn te zien aan de oostkust, waar WGA East stakers waakzaam zijn geweest in het aanvallen van sets.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten