Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meer bekend over Amsterdam Series Weekend

Meer bekend over Amsterdam Series Weekend

Op vrijdag 24 mei start het eerste Amsterdam Series weekend met het gloednieuwe seizoen van de Deense hitserie Borgen. De eerste twee afleveringen van het derde en laatste seizoen van dit politieke televisiedrama over regeringsleider Birgitte Nyborg, een rol van Sidse Babett Knudsen zijn dan voor het eerst in Nederland op groot scherm te zien.

Amsterdam Series Weekend vindt van 24 tot en met 26 mei plaats op het Westergasterrein in Amsterdam. Tijdens Amsterdam Series Weekend worden de eerste afleveringen van nieuwe seizoenen van televisieseries, compleet nieuwe series en 'season finales' vertoond. De vertoningen vinden plaats in onder andere het Ketelhuis, het MC-theater en in een speciaal gecreëerde Living Room in de Openbare Verlichting. Het is het eerste festival in Nederland dat zich uitsluitend richt op tv-series.

Amsterdam Series Weekend is een initiatief van Stichting Amsterdam Film Week. Amsterdam Series Weekend is een initiatief van Stichting Amsterdam Film Week. De stichting organiseerde eerder de Amsterdam Film Week (2011 & 2012) waarbij previews en prijswinnende films te zien zijn. Op 1 mei wordt het volledige programma van Amsterdam Series Weekend bekend gemaakt en start de kaartverkoop via www.amsterdamseriesweekend.com. De prijzen zijn inmiddels al wel bekend. Een middag- of avondpas kost 15 euro (12,50 euro voor Student, 65+, CJP en VERS-leden) en de reserveringskosten voor de marathons bedragen 5 euro per persoon.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten