Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Acteur Ralph Waite van The Waltons overleden

Acteur Ralph Waite van The Waltons overleden

Ralph Waite speelde van 1972 tot 1981 de rol van John Walton Sr. in de televisieserie The Waltons. De serie werd uitgezonden door CBS in Amerika en ook hier in Nederland is de serie uitgezonden. The Waltons is bekroond met meerdere Emmy en Golden Globe Awards. De serie vertelde het verhaal van John Walton, zijn vrouw Olivia en hun zeven kinderen tijdens de recessiejaren en Wereld Oorlog II. Hij had na The Waltons rollen in onder andere Murder One, Carnivàle en Roots. Maar nu speelde hij in series als Bones als de grootvader van Booth en in NCIS als de vader van Gibbs. Ook had hij een terugkerende rol in Days of Our Live als Father Matt.

Michael Learned die Olivia speelde in The Waltons verklaarde liefdevol: “Hij was mijn spirituele echtgenoot, we hebben meer dan veertig jaar van elkaar gehouden. Hij was een liefdevolle mentor en een rolmodel voor een hele generatie.” Ook de cast en crew van NCIS en Bones hebben een verklaring afgegeven: “We zijn bij NCIS diep bedroefd door het heengaan van onze collega en vriend Ralph Waite. Ralph was als familie. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar zijn familie. Iedereen bij Bones is in rouw door het verlies van Ralph Waite. We vonden het heerlijk om met hem te werken. De gehele Bones 'familie' condoleert zijn familie en vrienden.”

Ralph Waite is drie maal getrouwd geweest en heeft drie kinderen bij zijn eerste vrouw. De acteur Liam Waite (Ghost Whisperer) was zijn stiefzoon. Ralph Waite is 85 jaar geworden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

winthoos
15 februari 2014, 10:19
Een memorabele leeftijd, maar toch jammer. Heb altijd van hem genoten, vooral in The Waltons. Sterkte aan de familie.
0
Log in om een reactie achter te laten