Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Uitreiking Emmy's ook in Nederland te zien

Uitreiking Emmy's ook in Nederland te zien

HBO gaat, in navolging van Film1 die de Oscar uitreiking gratis uitzendt, de uitreiking van de 66ste Primetime Emmy Awards live én gratis uitzenden. Het is voor het eerst dat Nederland dan live kan meegenieten van de ceremonie. Want voor niet-abonnees zal de betaalzender de uitzending achter de decoder vandaan halen.

Misschien komt het omdat HBO dit jaar een goot aantal nominaties heeft ontvangen, en de verwachting is dat zij een paar van die nominaties gaan verzilveren en met het fel begeerde beeldje naar huis mogen. Game of Thrones, True Detective, Veep en de film The Normal Heart staan klaar om de prijzen in ontvangst te mogen nemen. In de aanloop naar de live uitzending zal HBO een aantal afleveringen van deze series gratis laten zien, ook The Normal Heart zal worden uitgezonden.

Het is een primeur voor HBO om de zender in Nederland een aantal uren achter de decoder vandaan te halen. Heel Nederland, alle tv-aanbieders doen mee, kan op HBO 2 vanaf maandag 25 augustus 16.50 uur tot en met dinsdag 26 augustus 06.00 uur gratis naar de betaalzender kijken. Van 02.00 tot 05.00 is de uitreiking van de belangrijkste televisieprijs in heel Nederland te zien.

Ga jij kijken, en blijf je dan op of wordt je er voor wakker?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
20 augustus 2014, 14:45
WOW!!!!!! dit is wel gaaf van HBO. Ik weet nog dat je vorig jaar wel een abonnement moest hebben om de Emmy's te zien. IK ga ga dan zeker wel kijken en hopen dat o.a Matt Bomer en Julia Louis-Dreyfus winnen. Geweldig!!!!!!
0
Log in om een reactie achter te laten