Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Uitzendschema NBC herfst 2015 - 2016

Uitzendschema NBC herfst 2015 - 2016

NBC heeft haar uitzendschema voor de herfst (fall season) bekend gemaakt. In hoofdletters staan de nieuwe series die in première gaan. Er staan vijf nieuwe gescripte series op het programma. Liefhebbers van The Blacklist kunnen klaar gaan zitten voor Blindspot en The Player. NBC heeft ook twee medische drama’s op het menu staan. Chicago Med is natuurlijk de nieuwste spinoff van Chicago Fire en Heartbreaker is een soapachtige medische serie a la Grey's Anatomy. NBC heeft twee acteurs weten te strikken die gewild waren in het castingcircuit; Jaimie Alexander (Thor, Agents of S.H.I.E.L.D.) en Sullivan Stapleton (Strike Back) zullen beiden te zien zijn in Blindspot. De oud-collega van Stapleton, Philip Winchester (Strike Back), is dan weer naast Wesley Snipes te zien in The Player.

NBC is de broadcastzender die de meeste van haar series van het huidige televisieseizoen heeft gecanceld. De meest relevante vraag is dan ook: hoeveel nieuwe NBC series overleven het aankomende televisieseizoen?

Maandag
20.00 - 22.00 — The Voice
22.00 - 23.00 — BLINDSPOT

Dinsdag
20.00 - 21.00 — The Voice
21.00 - 22.00 — HEARTBREAKER
22.00 - 23.00 — BEST TIME EVER WITH NEIL PATRICK HARRIS (tot november)
22.00 - 23.00 — Chicago Fire (première in november)

Woensdag
20.00 - 21.00 — The Mysteries of Laura
21.00 - 22.00 — Law & Order: SVU
22.00 - 23.00 — Chicago P.D.

Donderdag
20.00 - 21.00 — HEROES REBORN
21.00 - 22.00 —The Blacklist
22.00 - 23.00 — THE PLAYER

Vrijdag
20.00 - 20.30 — Undateable
20.30 - 21.00 — PEOPLE ARE TALKING
21.00 - 22.00 — Grimm
22.00 - 23.00 — Dateline

Zaterdag
20.00 - 22.00 — Dateline Saturday Night Mystery
22.00 - 23.00 — Saturday Night Live

Zondag
19.00 - 20.20 — Football Night in America
20.20 - 23.00 — Sunday Night Football

Blindspot
Een internationale samenzwering explodeert wanneer een beeldschone onbekende vrouw naakt wordt ontdekt op Times Square in New York. Haar lichaam is bedekt met mysterieuze gedetailleerde tatoeages, maar zij weet niet wie zij is en hoe ze daar terecht is gekomen. Er is echter een tatoeage die niks te wensen over laat: de naam van FBI-agent Kurt Weller staat geschreven op haar rug. De onbekende vrouw, agent Weller en de FBI ontdekken al snel dat elke tatoeage op haar lichaam de sleutel is tot het oplossen van een misdrijf. Deze misdrijven brengen hen steeds dichterbij haar ware identiteit en het mysterie waarin zij gehuld is.

De cast: Sullivan Stapleton (Strike Back), Jaimie Alexander (Thor), Audrey Esparza, Rob Brown, Marianne Jean-Baptiste, Ukweli Roach en Ashley Johnson.
Video on youtube


Heartbreaker
Gebaseerd op het echte leven en de verdiensten van Dr. Kathy Magliato. Deze unieke karaktergedreven medische drama volgt Dr. Alex Panttiere (Melissa George), een wereldberoemde uitgesproken harttransplantie-chirurg, die tevens een van de weinige vrouwen is in haar werkveld. Alex doet altijd alles op haar manier. Haar privéleven is echter een fulltime baan opzich. Zowel haar privéleven als haar veeleisende faculteit, en stagiaires, zal zij moeten managen. Dat terwijl zij ook nog de grenzen van de medische wetenschap probeert te verleggen.

De cast: Melissa George (The Slap), Dave Annable (666 Park Avenue), Don Hany, Shelley Conn, D.L. Hughley, Jamie Kennedy, Maya Erskine, J. Louis Mills en Joshua Leonard.
Video on youtube


Heroes Reborn
Een dertiendelige gelimiteerde serie over een nieuwe groep normale mensen die zich realiseren dat zij speciale gaven hebben. Originele castleden Jack Coleman, Jimmy Jean-Louis en Masi Oka keren terug naar de opvolger van Heroes.

De cast: Zachary Levi, Ryan Guzman, Robbie Kay, Danika Yarosh, Judith Shekoni, Kiki Sukezane, Henry Zebrowski en Gatlin Green.
Video on youtube


The Player
Van de uitvoerend producenten van The Blacklist komt een actierijke serie met Wesley Snipes en Philip Winchester. De serie is gesitueerd in Las Vegas en gaat over een voormalige militair, nu beveiligingsexpert, die betrokken raakt bij een spel waarbij rijke individuen gokken op zijn vaardigheden om de grootste misdaden voor te zijn. Kan hij hen van binnenuit ontmantelen en zodoende de dood van zijn vrouw wreken? Of is het waar wat zij zeggen: het huis wint altijd.

De cast: Wesley Snipes, Philip Winchester, Charity Wakefield en Damon Gupton.
Video on youtube


People Are Talking
People Are Talking wordt beschreven als een schaamteloze komedie over twee verschillende stellen die naast buren ook beste vrienden zijn. Doordat zij gezamenlijk door het leven gaan, kunnen zij het niet laten om alles te analyseren. Van onderwerpen als ras en seks naar de nieuwe oppas die vermoedelijk een pornoster is; geen enkel onderwerp is onbespreekbaar voor dit uitgesproken viertal. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en Will Packer Productions.

De cast: Mark-Paul Gosselaar, Meaghan Rath, Tone Bell en Bresha Webb.
Video on youtube


Welke serie(s) gaan jullie kijken?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
11 mei 2015, 13:11
Blindspot lijkt me nog wel leuk, het concept is wel goed. Doet me beetje denken aan de Bourne films :P
0
Inna1989
11 mei 2015, 18:49
Dat Chicago Fire in November past begint, had ik niet gedacht, had eerder September/Oktober gedacht.
Ben eens benieuwd wanneer Chicago Med begint en welke dag.
Ppff dat word lekker lang wachten dan, en zeker als ze pas in November beginnen.
Of word de goede datums van de series nog bekend gemaakt?
0
Inna1989
11 mei 2015, 19:20
The Night Shift is dus ook nog onduidelijk welke dag die word uitgezonden.
0
anonymous
11 mei 2015, 23:56
Chicago Med zal geprogrammeerd worden in midseason. De andere nieuwe series van NBC zullen dan ook zijn voor midseason. Chicago Med, denk ik, voor januari en geen seizoen van 22-24 afleveringen, maar eerder 13-15. Ik ga uit van woensdag om 20, wanneer The Mysteries of Laura klaar is want die is vernieuwd voor 13 afl. Of donderdag om 20, wanneer Heroes Reborn klaar is. The Night Shift ook voor midseason of misschien gwn weer in de zomer net als het eerste seizoen.
0
Log in om een reactie achter te laten