Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Matthew Fox gecast in Yellowstone (2018) spin-offserie The Madison

Matthew Fox gecast in Yellowstone (2018) spin-offserie The Madison

Lost-acteur Matthew Fox gaat een hoofdrol spelen tegenover Michelle Pfeiffer in The Madison van Taylor Sheridan.
Naast Pfeiffer voegt Fox zich bij de eerder gecaste Patrick J. Adams, Elle Chapman, Beau Garrett en Amiah Miller. The Madison, geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions, is een hartverwarmende studie over verdriet en menselijke verbondenheid en volgt een familie uit New York City in de vallei van de Madison-rivier in centraal Montana.



Fox (foto) speelt Paul, een zelfstandige vrijgezel die van het buitenleven houdt. Pfeiffer speelt de moeder van twee dochters, Paige (Chapman) en Abigail (Garrett). Adams speelt de echtgenoot van Paige, Miller speelt de oudste dochter van Abigail.

The Madison wordt geproduceerd door Sheridan, David C. Glasser, John Linson, Art Linson, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Christina Voros, Michael Friedman, Pfeiffer en Keith Cox.

Fox is het best bekend voor zijn rol als Dr. Jack Shephard in ABC's Lost, waarvoor hij een Emmy Award en Golden Globe-nominatie kreeg voor Mannelijke Hoofdrolspeler in een Dramaserie. Na een acteerpauze speelde hij onlangs in de comedyserie C*A*U*G*H*T van Stan samen met Sean Penn, Susan Sarandon en Travis Fimmel.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
donderdag 29 augustus, 21:17
Fijne acteur was dit vroeger. Heeft inderdaad een tijdje niets gedaan maar ben blij dat ie weer vaker te zien zal zijn.
1
Log in om een reactie achter te laten