Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Ben McKenzie gecast in hoofdrol voor medische drama-pilot The Hurt Unit van ABC

Ben McKenzie gecast in hoofdrol voor medische drama-pilot The Hurt Unit van ABC

Gotham-acteur Ben McKenzie keert terug naar de televisie als hoofdrolspeler in ABC's medische drama-pilot The Hurt Unit.
The Hurt Unit is geschreven door Promised Land-bedenker Matt Lopez en voormalig Seal Team-showrunner John Glenn en geregisseerd door Marc Webb (Why Women Kill).

De Hurt Unit volgt een zeer bekwaam team van traumachirurgen en verpleegkundigen die het veld in racen om de patiënten te behandelen die het ziekenhuis niet op tijd halen. Wanneer zieken en gewonden niet naar de eerste hulp kunnen, brengt de Hurt Unit (Hospital Urgent Response Team) de eerste hulp naar hen toe.



McKenzie (foto) zal Danny spelen, een selfmade chirurg en hoofd van de elite Hurt Unit. Hij moet split-second beslissingen nemen in de meest schrijnende omstandigheden, vaak met gevaar voor eigen leven. Hoewel Danny zonder twijfel een held is, is hij ook een pathologische risiconemer die op weg lijkt naar een zware vernedering. Zijn diepste band heeft hij met zijn teamgenoten - eersteklas professionals die zijn passie, sommigen zouden zeggen obsessie, voor het redden van levens delen.

Lopez, Glenn en Webb produceren de ABC Signature pilot.

McKenzie heeft een sterke staat van dienst wat betreft televisieseries met drie projecten waarin hij de hoofdrol speelde: The O.C. (op FOX), Southland (op NBC en daarna TNT) en Gotham (op FOX).
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten