Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Alison Brie en Jake Lacy gecast in Apples Never Fall

Alison Brie en Jake Lacy gecast in Apples Never Fall

Jake Lacy en Alison Brie spelen de hoofdrollen tegenover Annette Bening en Sam Neill in Peacock's nieuwe serie Apples Never Fall.
Van schrijver-showrunner Melanie Marnich en Universal International Studios' Heyday Television, draait Apples Never Fall om de Delaneys, die van buitenaf een benijdenswaardig tevreden gezin lijken te zijn. Voormalige tennisleraren Joy (Bening) en Stan (Neill) zijn ouders van vier volwassen kinderen. Na tientallen jaren huwelijk hebben ze eindelijk hun beroemde tennisacademie verkocht en zijn ze klaar om te beginnen aan wat de gouden jaren van hun leven zouden moeten zijn. Maar nadat Joy verdwijnt, worden haar kinderen gedwongen het huwelijk van hun ouders en hun familiegeschiedenis met een frisse blik te bekijken.



Lacy (foto) speelt Troy Delaney, het op één na oudste Delaney-kind, wiens concurrentievoordeel dat hij als jonge tennisser ontwikkelde, nu zijn grootste troef is als durfkapitalist.

De acteur ontving een Emmy-nominatie voor zijn rol als Shane in HBO's The White Lotus. Hij was onlangs te zien in Peacock's gelimiteerde true-crime series A Friend of the Family en speelt nu tegenover Kiefer Sutherland in Showtime's The Caine Mutiny Court-Martial. Andere televisierollen zijn onder andere in NBC's comedyserie The Office, Showtime's I'm Dying Up Here en Hulu's High Fidelity.



Brie (foto) zal Amy Delaney spelen, het oudste Delaney-kind en het zwarte schaap van de familie. Amy huurt nog steeds een kamer in een huis dat bedoeld is voor studenten en springt van het ene carrièrepad naar het andere.

Bekend van haar hoofdrol in Netflix's GLOW, speelt Brie momenteel de hoofdrol in Dave Franco's Somebody That I Used to Know dat ze samen met Franco schreef en produceerde. Op televisie zagen we haar ook in onder andere AMC's Mad Men, NBC's comedyserie Community en Apple TV's anthologieserie Roar.

De gelimiteerde serie Apples Never Fall is gebaseerd op Liane Moriarty's (Big Little Lies, Nine Perfect Strangers) #1 New York Times Bestseller, waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht.

Marnich en Moriarty produceren samen met David Heyman, Albert Page en Jillian Share. Chris Sweeney (Liar) zal meerdere afleveringen regisseren, waaronder de eerste. Universal International Studios, een divisie van Universal Studio Group, is de studio, met NBCUniversal Global Distribution als distributeur. De serie zal in Australië gefilmd worden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten