Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jessica Chastain gecast in Apple's gelimiteerde serie The Savant

Jessica Chastain gecast in Apple's gelimiteerde serie The Savant

Jessica Chastain, die kortgeleden de rol van countryster Tammy Wynette heeft gespeeld, ruilt de microfoon in voor een laptop.
De actrice, die onlangs met Michael Shannon was te zien in George & Tammy, over de tumultueuze relatie en vervlochten carrières tussen George Jones en Tammy Wynette, wordt de frontvrouw van de gelimiteerde Apple-serie The Savant.

De achtdelige serie, die al enige tijd in de maak is, komt van Anatomy of a Scandal-maker Melissa James Gibson en wordt geproduceerd door Fifth Season en Anonymous Content.



Chastain (foto) zal een uiterst geheime onderzoekster spelen, bekend als de Savant, die infiltreert in online haatgroepen om de meest gewelddadige mannen in het land op te pakken.

De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gepubliceerd door Cosmopolitan, dat is geschreven door Andrea Stanley, die advies geeft over de serie.

Chastain zal produceren via haar Freckle Films banner. James Gibson, die onder een algemene deal valt bij Fifth Season, produceert met Matthew Heineman (The Trade) als regisseur en uitvoerend producent. Heineman zit ook achter documentaires als A Private War, Cartel Land en Retrograde.

Kelly Carmichael produceert ook voor Freckle Films, Jessica Giles, hoofdredacteur van Cosmopolitan, zal uitvoerend produceren en Brian Madden, SVP Development voor Hearst Magazines, zal produceren.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten