Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Corbin Bernsen toegevoegd aan cast van de nieuwe HBO Max-serie Duster van J.J. Abrams

Corbin Bernsen toegevoegd aan cast van de nieuwe HBO Max-serie Duster van J.J. Abrams

Corbin Bernsen (City on a Hill) krijgt een belangrijke rol tegenover Josh Holloway en Rachel Hilson in J.J. Abrams en LaToya Morgan's HBO Max historisch drama Duster.
Duster speelt zich af in 1972 en gaat over de eerste zwarte vrouwelijke FBI-agent (Hilson) die naar het zuidwesten gaat en een dappere vluchteling (Holloway) werft in een gewaagde poging om een groeiend misdaadsyndicaat op te pakken. De serie is mede geschreven door Abrams en LaToya Morgan (Turn).

Bernsen zal Wade Ellis spelen, de vader van Holloway's personage.



Bernsen (foto) is twee keer genomineerd voor een Emmy Award en Golden Globe en is wellicht het best bekend voor zijn rol als Arnie Becker in 20th Television's L.A. Law en als Henry Spencer in USA's Psych. Hij was onlangs te zien in Showtime's City on a Hill. Binnenkort is hij te zien in Showtime's comedyserie The Curse met Emma Stone, Nathan Fielder en Benny Safdie. Ook heeft hij onlangs The Sterling Affairs van FX met Ed O'Neill afgerond.

Duster wordt geproduceerd door Warner Bros. Television. De eerste twee afleveringen zijn geschreven door Abrams en Morgan. Steph Green (The Americans, The L Word: Generation Q) regisseert de eerste twee afleveringen en is uitvoerend producent. Abrams en Rachel Rusch Rich produceren voor Bad Robot via hun partnerschap met Warner Bros. Discovery en WBTV, en Morgan produceert voor TinkerToy Productions via haar algemene deal met WBTV.

Keith David (Greenleaf), Sydney Elisabeth (The Last O.G.), Greg Grunberg (Heroes), Camille Guaty (Scorpion), Asivak Koostachin (Cardinal), Benjamin Charles Watson (Designated Survivor) en Adriana Aluna Martinez spelen ook een hoofdrol in Duster.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten