Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tony Curran toegevoegd aan de cast van Mary & George met Julianne Moore

Tony Curran toegevoegd aan de cast van Mary & George met Julianne Moore

Sky en AMC's aankomende serie-adaptatie van Mary & George heeft zijn Koning James I gevonden.
Tony Curran (Mayflies) zal de rol spelen tegenover de eerder aangekondigde acteurs Julianne Moore en Nicholas Galitzine.

Curran (foto onder), die in de tweedelige BBC-miniserie Mayflies een man met kanker speelde die euthanasie overweegt, komt aan boord naast een grote cast, waaronder Nicola Walker (The Split) als Lady Hatton, Niamh Algar (Suspect) als Sandie, Trine Dyrholm (Arvingerne/The Legacy) als Queen Anne, Sean Gilder (White House Farm) als Sir Thomas Compton en Simon Russell Beale (Penny Dreadful) als Sir George Villiers.



Hera Pictures' Mary & George is geïnspireerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Mary Villiers, die haar mooie en charismatische zoon, George, zover kreeg om Koning James I te verleiden en zijn almachtige minnaar te worden. Door schandalig gekonkel steeg het paar van een bescheiden begin tot de rijkste, meest getitelde en invloedrijkste spelers die het Engelse hof ooit had gezien, en de meest vertrouwde adviseurs van de koning. En met Engeland's plaats op het wereldtoneel bedreigd door een Spaanse invasie en relschoppers die de straat opgaan om de koning aan te klagen, kon de inzet niet hoger zijn.

De serie is geschreven door DC Moore (Killing Eve, Temple) en geïnspireerd op het non-fictie boek The King's Assassin van Benjamin Woolley.

Mary & George zal worden uitgezonden op Sky Atlantic in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. AMC Networks heeft de exclusieve distributie in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en India. NBCUniversal Global Distribution verzorgt de internationale verkoop namens Sky Studios.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten