Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castings bekend gemaakt voor IT-prequelserie Welcome to Derry (werktitel)

Castings bekend gemaakt voor IT-prequelserie Welcome to Derry (werktitel)

Stephen King's IT leeft voort in de prequel-serie Welcome to Derry (werktitel) van de franchise-filmmakers Andy en Barbara Muschietti en IT Chapter Two mede-producent Jason Fuchs.
Taylour Paige, Jovan Adepo, James Remar en Chris Chalk spelen de hoofdrollen in de Max Original. Verdere details over hun karakters moeten nog onthuld worden. Andy Muschietti zal meerdere afleveringen van de serie regisseren, waaronder de eerste aflevering. De franchise met twee films heeft wereldwijd 1,17 miljard dollar opgebracht. De serie speelt zich af in de wereld van King's IT-universum en breidt de visie van Andy Muschietti uit.

Paige verschijnt binnenkort in Beverly Hills Cop: Axel Foley en speelde in de tweevoudig Oscarwinnende film Ma Rainey's Black Bottom. Op televisie speelde zij in dramaserie VH1's Hit the Floor en gastrollen in HBO's Ballers en ABC's Grey's Anatomy.

Adepo speelde eerder in een andere serie gebaseerd op een Stephen King-boek: The Stand (2020) van Paramount+ en was genomineerd voor een Emmy voor HBO's Watchmen (2019). Andere rollen in televisieseries zijn Sorry For Your Loss van Facebook Watch en Prime Video's Tom Clancy's Jack Ryan.

13343 Foto's castleden Welcome to Derry

Remar is vooral bekend als Harry Morgan, de vader van Dexter uit de gelijknamige Showtime-serie. Andere (gast)rollen had hij in The CW's Black Lightning, NBC's Magnum, P.I. (2018), Hulu's The Path en Showtime's City on a Hill.

Chalk's rollen in televisieseries omvatten HBO's Perry Mason (2020), Apple TV's Shining Girls en FOX-serie Gotham. Binnenkort is hij ook te zien in FX's Feud: Capote's Women.

Welcome to Derry (werktitel) wordt geproduceerd door HBO Max en Warner Bros Television. Fuchs zal de teleplay schrijven voor de eerste aflevering, gebaseerd op een verhaal van Andy Muschietti, Barbara Muschietti en Fuchs. Fuchs en Brad Caleb Kane dienen als co-showrunners voor het project. De Muschietti's (via hun productiebedrijf Double Dream, dat een algemene overeenkomst heeft met WBTV), Fuchs en Kane zijn uitvoerend producenten. Shelley Meals, Roy Lee en Dan Lin produceren ook.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten