Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Orlando Bloom te zien in nieuwe Amazon-serie This Must Be the Place

Orlando Bloom te zien in nieuwe Amazon-serie This Must Be the Place

Orlando Bloom gaat een Amerikaanse taalkundige spelen in een serie gebaseerd op Maggie O'Farrell's This Must Be the Place.
This Must Be the Place doorkruist tijd en continenten om de verlossende kracht van de liefde te onthullen en hoe de keuzes uit ons verleden onverwachte gevolgen hebben in ons heden, als een Amerikaanse taalkundige en een teruggetrokken Engels-Franse actrice hun huwelijk bedreigd zien worden door hun vroegere levens.



Bloom is behave hoofdrolspeler ook uitvoerend producent van het project, dat in de maak is bij Amazon, waar de acteur uit onder ondere Carnival Row een first-look deal heeft.

Suzanne Heathcote, die showrunner was voor het derde seizoen van Killing Eve, zal de adaptatie schrijven en uitvoeren. Het komt van Bloom's Amazing Owl, BBC Studios LA Productions, House Productions en Amazon Studios.

Het boek van O'Farrell volgt Daniel Sullivan, die een ingewikkeld leven leidt. Als New Yorker die in de wildernis van Ierland woont, heeft hij kinderen in Californië die hij nooit ziet, een vader in Brooklyn die hij verafschuwt en zijn vrouw Claudette, een teruggetrokken ex-filmster die een pistool trekt op iedereen die zich op hun oprit waagt. Samen hebben ze een idyllisch leven op het platteland opgebouwd, maar een geheim uit Daniels verleden dreigt hun zorgvuldig opgebouwde en streng beschermde huis te vernietigen.

This Must Be the Place werd in 2016 gepubliceerd. O'Farrell schreef ook Hamnet, dat door Nomadland-schrijver-regisseur Chloé Zhao wordt omgezet in een speelfilm.

Het is ook Blooms laatste televisieproject bij Amazon. Hij speelde in Carnival Row, dat twee seizoenen liep op de streamer en waarvan het laatste seizoen vorige maand verscheen. Hij tekende de first-look deal in 2019 en ontwikkelde eerder een adaptatie van Ken Liu's korte verhaal The Cleaner.

Naast Killing Eve heeft Heathcote geschreven aan series als Fear The Walking Dead, See en Little Voice en is uitvoerend producent van Apple's aankomende anthologieserie The Crowded Room.

Bloom en Heathcote produceren samen met Adam Karasick van Amazing Owl, Angie Stephenson van BBC Studios LA Productions en Juliette Howell en Tessa Ross van House Productions.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten