Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Onyx/Hulu's pilot voor nieuwe comedyserie 1266 met Gabourey Sibide heeft zijn cast gevonden

Onyx/Hulu's pilot voor nieuwe comedyserie 1266 met Gabourey Sibide heeft zijn cast gevonden

Onyx Collective heeft de vaste cast voor Hulu's comedy-pilot 1266 met Gabourey Sidibe (Empire) in de hoofdrol bij elkaar gekregen.
1266 volgt Gabby Brixton (Sidibe), die bij haar moeder woont en halfslachtige pogingen doet om zangeres/model en miljonair te worden. Wanneer ze ontslagen wordt, stuit ze op de baan van haar leven: telefoonseks. Wat aanvankelijk een snelle manier lijkt om geld te verdienen, verandert in een levensveranderende ervaring wanneer ze de vrouwen ontmoet die haar gekozen familie worden en leert hoe krachtig, winstgevend en productief haar stem kan zijn.

Karim Diané (One of Us Is Lying), Kristin Dodson (Flatbush Misdemeanors) en Kassandra Lee Diaz spelen de hoofdrol naast Sidibe in de pilot van 20th Television.

Diané zal Posh spelen, die ieders favoriet is, ook al proberen ze er voortdurend achter te komen of hij hetero of homo is. Posh, student aan het New York Institute of Fashion, is Gabby's beste vriend die haar onzin niet pikt en niet bang is haar daarop aan te spreken. Posh's brutale eerlijkheid wordt altijd gebracht met liefde, begrip en een beetje attitude.



Dodson (foto) speelt Jimmy, de jongste van de telefoonsekswerkers bij Imagine Inc. Ze is lichtzinnig, onvolwassen, doelloos en klaar om veel fouten te maken en daarbij veel plezier te hebben.

Diaz speelt Fi, een Afro-Latina queer twintiger, die niet voor gek staat en haar vriendinnen graag met designer kleding overlaadt. Cynisch, mysterieus en introvert, ze is een stille maar vurige vrouw die haar kaarten dicht bij de borst houdt.

Daarnaast zullen Anna Maria Horsford (The Wayans Bros.), Tisha Campbell (Uncoupled) en Judy Reyes (Claws) een terugkerende rol hebben als de pilot in serie wordt opgenomen.

De serie is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Sidibe, die uitvoerend produceert met Thembi Banks (Only Murders in the Building), Steven Canals (Pose) en Julie Bean (Grown-ish), met Jill Kaplan als niet-schrijvend uitvoerend producent. Banks en Bean zijn co-showrunners. Banks schrijft het scenario en regisseert de pilot.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten