Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount+ geeft Bass Reeves een nieuwe titel; Donald Sutherland toegevoegd aan cast

Paramount+ geeft Bass Reeves een nieuwe titel; Donald Sutherland toegevoegd aan cast

Bass Reeves komt nog steeds naar Paramount+, maar de streamingdienst heeft besloten de nieuwe Taylor Sheridan-serie een andere richting op te sturen.
De serie is omgedoopt tot Lawmen: Bass Reeves en wordt nu een anthologieserie, waarin elk seizoen een andere iconische wetsdienaar centraal staat. Het eerste seizoen volgt Bass Reeves, voor het eerst te zien in 1883.

Variety onthulde het volgende over de Paramount+ serie:

"De logline voor het Bass Reeves-seizoen stelt dat het 'de legendarische wetsdienaar van het wilde westen tot leven zal brengen'. Reeves, bekend als de grootste grensheld in de Amerikaanse geschiedenis, werkte in het post-Reconstructie tijdperk als een federale vredesofficier in het Indian Territory, waarbij hij meer dan 3.000 van de gevaarlijkste criminelen gevangen nam zonder ooit gewond te raken.



Donald Sutherland (foto) is toegevoegd aan de cast van het eerste seizoen van de anthologieserie en zal rechter Isaac Parker spelen. Hij wordt beschreven als "een imposante en gezaghebbende rechter in het Fort Smith Gerechtsgebouw met een gecompliceerde erfenis."

De intusssn 87-jarige acteur is bekend van vele films als The Dirty Dozen (1967), M*A*S*H (1970), Invasion of the Body Snatchers (1978), JFK (1991) en The Hunger Games-franchise (2012-2015). Op televisie speelde hij onder meer in Trust (2018) (FX), The Undoing (HBO) en Swimming with Sharks (Roku).

Sutherland voegt zich bij de vaste acteurs David Oyelowo (The Girl Before), Lauren E. Banks (City on a Hill), Forrest Goodluck (The Republic of Sarah), Barry Pepper (The Kennedys) en Demi Singleton (Godfather of Harlem).

De premièredatum voor Lawmen: Bass Reeves wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten