Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Max Beesley toegevoegd aan cast The Gentlemen van Guy Ritchie voor Netflix

Max Beesley toegevoegd aan cast The Gentlemen van Guy Ritchie voor Netflix

Max Beesley (The Outsider (2020), Hijack) is gecast om Henry Collins te spelen in The Gentlemen, de Netflix-serie gecreëerd door Guy Ritchie en geïnspireerd op zijn Miramax-film uit 2019.
De achtdelige dramaserie volgt Eddie Horniman (Theo James, The Time Traveler’s Wife), die het omvangrijke landgoed van zijn Engelse aristocratische vader heeft geërfd en de nieuwe hertog van Halstead wordt - alleen om te ontdekken dat het bovenop de grootste wietkwekerij van Europa ligt, die eigendom is van de legendarische Mickey Pearson. Het draait allemaal om oud geld, nieuw geld en 'laat me het geld zien'.

De cast bestaat verder uit Vinnie Jones (Arrow), Joely Richardson (Nip/Tuck), Kaya Scodelario (Spinning Out), Daniel Ings (Instinct (2018)), Giancarlo Esposito (Breaking Bad) en Peter Serafinowicz (Miracle Workers (2019)).



Beesley (foto) is nu te zien tegenover Idris Elba en Archie Panjabi in de gelimiteerde thrillerserie Hijack voor Apple TV+. De serie volgt Sam (Elba) een ervaren zakenonderhandelaar die met al zijn sluwheid moet proberen de kapers van een vliegtuig te stoppen en de levens van de passagiers te redden. Beesley speelt DI Daniel Farrell in de serie die op 28 juni in première is gegaan.

Hij is momenteel te zien in de Lionsgate-film Operation Fortune, waarin hij Ben Harris speelt tegenover Jason Statham en Hugh Grant, geregisseerd door Guy Ritchie.

Ritchie regisseert de eerste twee afleveringen van The Gentlemen en produceert samen met Matthew Read, Marn Davies en Ivan Atkinson, naast Marc Helwig voor Miramax TV en Will Gould en Frith Tiplady voor Moonage Pictures. De serieproducent is Hugh Warren. Read en Ritchie zijn co-schrijvers.

Een premièredatum voor The Gentlemen-serie wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten