Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kevin Bacon (The Following) gecast in actie-horrorserie The Bondsman van Prime Video

Kevin Bacon (The Following) gecast in actie-horrorserie The Bondsman van Prime Video

Kevin Bacon gaat weer een nieuwe televisieserie leiden. De acteur uit The Following en City on a Hill gaat de genre-actieserie The Bondsman leiden voor Amazon's Prime Video.
Het drama, dat een direct-naar-serie order scoorde, komt van maker Grainger David, wiens korte film The Chair schermde in competitie voor de Palme d'Or op het Cannes Film Festival, en Blumhouse Television.



Het is een terugkeer naar Amazon voor Bacon (foto), die de hoofdrol speelde in I Love Dick.

Erik Oleson, die showrunner was voor het tweede seizoen van Amazon's Carnival Row, zal fungeren als showrunner voor de acht afleveringen durende serie van een half uur, via zijn productiemaatschappij CrimeThink, die een deal heeft met de streamer.

The Bondsman draait om Hub Halloran (Bacon), een premiejager uit de achterbuurten die terugkeert uit de dood met een onverwachte tweede kans op leven, liefde en een bijna vergeten muzikale carrière - alleen om te ontdekken dat zijn oude baan nu een demonische nieuwe draai heeft. Het is gebaseerd op een origineel idee van David.

De productie start pas als de arbeidsonderhandelingen zijn afgerond.

David produceert samen met Bacon, Jason Blum, Chris McCumber, Jeremy Gold en Chris Dickie voor Blumhouse Television en Paul Shapiro voor CrimeThink.

Het is ook de nieuwste serie van Blumhouse voor Amazon, het bedrijf zit achter de horror-dramaserie The Horror of Dolores Roach, die op vrijdag 7 juli van start gaat bij Freevee.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
3 juli 2023, 18:38
Een origineel nieuw idee en geproduceerd door Blumhouse. Count me in!
1
Log in om een reactie achter te laten