Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video onthult cast voor nieuwe Mexicaanse dramaserie Cada Minuto Cuenta

Prime Video onthult cast voor nieuwe Mexicaanse dramaserie Cada Minuto Cuenta

De productie is begonnen van Cada Minuto Cuenta, een nieuwe dramaserie op Prime Video die zich afspeelt tegen de achtergrond van de catastrofale aardbeving in Mexico in 1985.
De aarbeving in 1985 kostte aan minstens 5000 mensen het leven. Osvaldo Benavides (Monarca), Maya Zapata (Horario estelar), Jesús Zavala (Club de Cuervos) en Antonio de la Vega (Club de Cuervos) (van links naar rechts op de foto) spelen de hoofdrollen in de productie die in 2024 in première gaat.

13794 Cada Minuto Cuenta castleden

Cada Minuto Cuenta van regisseur Jorge Michel Grau vertelt hoe, als gevolg van de verschrikkelijke aardbeving van 1985 in Mexico-Stad, een arts met een band met zijn verleden, een journalist op zoek naar roem en een familie in crisis worden gedwongen om hun leven te riskeren in extreme situaties om zichzelf te redden - samen met duizenden anderen die werden begraven. Tijdens hun titanische reddingspogingen wordt elke minuut een kans om hun eigen lot te herschrijven.

De cast bestaat verder uit Miriam Balderas, Azalia Ortiz, Mónica Del Carmen, Gabriela Cartol, Luis Fernando Peña, Zamia Fandiño, Damayanti Quintanar, Daniel Martínez en Pamela Vargas.

Cada Minuto Cuenta is gebaseerd op een script van Alfredo Félix-Díaz, Victoria Orvañanos, Natalia Quevedo, Alejandro Valenzuela, Jorge Michel Grau en Venancio Villalobos. De serie wordt geproduceerd door Amazon Studios en Traziende Films, met Juan Manuel Borbolla en Mónica Vargas als uitvoerende producenten.

"Van alle dramatische verhalen die we de afgelopen jaren in Mexico hebben meegemaakt, zijn die met betrekking tot de aardbevingen waarschijnlijk de moeilijkste om aan te pakken," zegt Alonso Aguilar Castillo, hoofd Originele inhoud voor Mexico bij Prime Video. "We zijn er zeker van dat Jorge Michel Grau en Traziende Films het perfecte team zijn om een serie te produceren die eer doet aan de waargebeurde verhalen die ons hebben geïnspireerd en die hoop belicht en niet alleen de tragedie waaronder de Mexicaanse samenleving heeft geleden."

Juan Manuel Borbolla, uitvoerend producent en CEO van Traziende Films, voegt hieraan toe: "We zijn erg blij dat we dit verhaal samen met Prime Video kunnen vertellen, met behulp van de nieuwste virtuele productietechnologie waarmee we op een unieke manier het drama kunnen laten zien dat de Mexicanen tijdens de aardbeving hebben meegemaakt. Het is een diepgaand en respectvol verhaal dat de levens eert die verloren zijn gegaan en gered zijn."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten