Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Harry Goodwins en Ruby Sear toegevoegd aan cast van Netflix serie The Gentlemen

Harry Goodwins en Ruby Sear toegevoegd aan cast van Netflix serie The Gentlemen

Guy Ritchie's Netflix-serie The Gentlemen breidt zijn terugkerende cast uit en voegt Harry Goodwins en Ruby Sear toe in belangrijke rollen.
De achtdelige dramaserie is gemaakt door Ritchie, geïnspireerd op zijn Miramax-film uit 2019. De serie volgt Eddie Horniman (Theo James, The White Lotus), die het omvangrijke landgoed van zijn Engelse aristocratische vader heeft geërfd en de nieuwe hertog van Halstead wordt - alleen om te ontdekken dat het bovenop de grootste wietkwekerij van Europa ligt, die eigendom is van de legendarische Mickey Pearson. Het draait allemaal om oud geld, nieuw geld en 'laat me het geld zien'.

Naast James bestaat de cast uit Vinnie Jones ( Law & Order: Organized Crime), Joely Richardson (The Rook), Kaya Scodelario (Spinning Out), Daniel Ings (The Crown), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Peter Serafinowicz (Miracle Workers (2019)) en Max Beesley (Jamestown).

13816 Harry Goodwins & Ruby Sear

Goodwins speelt Jack en Sear portretteert Gabrielle. Details over hun personages worden nog geheim gehouden.

Goodwins was te zien in de korte serie Contrariety en de speelfilms In His Hands: The Emergence en Journey To Hell. Naast zijn acteerwerk is Goodwins ook een succesvol internationaal fotomodel, bekend om zijn werk met merken als Prada en publicaties als GQ.

Recent werk van Sear omvat de korte films When Fate Calls, die ze schreef en produceerde, en Code-Switching, die ze regisseerde en produceerde.

Ritchie regisseert de eerste twee afleveringen en produceert samen met Matthew Read, Marn Davies en Ivan Atkinson, naast Marc Helwig voor Miramax TV en Will Gould en Frith Tiplady voor Moonage Pictures. De serieproducent is Hugh Warren. Read en Ritchie zijn co-schrijvers.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten