Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Pendragon Cycle maakt nieuwe castleden bekend

The Pendragon Cycle maakt nieuwe castleden bekend

De cast van The Daily Wire's avonturenserie The Pendragon Cycle, die momenteel in Europa wordt gefilmd, is bekendgemaakt.
Naast de eerder aangekondigde nieuwkomer Tom Sharp als Merlijn, spelen actrice, conservatief commentator en YouTuber Brett Cooper (Heathers), die de DailyWire+ show The Comment Section presenteert, Rose Reid (Finding You) en nieuwkomer James Arden de hoofdrollen.

14081 Brett Cooper, Rose Reid en James Arden

Cooper (foto links) speelt Ganieda, de toekomstige vrouw van Merlijn. Reid (foto midden), die ook aan de serie meeschrijft, speelt de vrouwelijke hoofdrol, Charis. Arden zal Taliesin spelen, het titelpersonage van het eerste boek van de serie waarop het project is gebaseerd.

Ook Myles Clohessy (Instinct (2018)), Finney Cassidy (The Evermoor Chronicles), Alex Laurence - Phillips, Flo Thompstone, Emree Franklin, Duran Fulton Brown (The Tunnel), Daniel Considine, Bertie Newman, George Prentice en Alex Arco (The Claremont Murders) spelen mee.

Het zeven afleveringen durende drama is een hervertelling van de mythe van Koning Arthur, die zich afspeelt aan het einde van Romeins Brittannië toen heidense stammen oorlog voerden met Saksische en Pictische indringers, en met elkaar.

Sharp zal Merlijn spelen, de zoon van een Atlantische prinses en de bard Taliesen, die zijn vaders visie van een 'Koninkrijk van de Zomer' nastreeft - een Brits verenigd in vrede. Om deze droom te verwezenlijken moet Merlijn eeuwenoude kwaden overwinnen en door zowel de val van de Romeinse bezetting als de opkomst van het christendom navigeren op zoek naar een koning die het eiland van de machtigen kan verenigen.

De serie wordt geregisseerd door Jeremy Boreing, mede-CEO van Daily Wire, die zijn taken bij het mediabedrijf neerlegt om het project te leiden. Het team is niet op zoek naar een SAG-AFTRA interim-overeenkomst.

De DailyWire+/Bonfire Legend-productie is geïnspireerd op de boekenreeks The Pendragon Cycle van Stephen R. Lawhead. De productie is momenteel aan de gang in Hongarije en Italië met een geplande release op DailyWire+ in 2024.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten