Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Judith Light gecast naast Billy Crystal in gelimiteerde Apple TV+ serie Before

Judith Light gecast naast Billy Crystal in gelimiteerde Apple TV+ serie Before

Meervoudig Emmy- en Tony-winnares Judith Light speelt de hoofdrol tegenover Billy Crystal in Before van Apple TV+.
Crystal is ook uitvoerend producent van de gelimiteerde serie van Paramount TV Studios, dat Adam Bernstein (Breaking Bad, Californication) heeft aangetrokken als regisseur van de pilotaflevering.

Before, geschreven door Sarah Thorp, is een sfeervolle, karakter gedreven psychologische thriller van tien afleveringen over Eli (Crystal), een kinderpsychiater die, nadat hij onlangs zijn vrouw Lynn (Light) verloor, een verwarde jongen ontmoet die een spookachtige connectie lijkt te hebben met Eli's verleden.



Lynn (Light, foto) is verleidelijk raadselachtig en de liefde van Eli's leven, maar haar recente dood is misschien niet helemaal wat het lijkt. Terwijl Eli dieper graaft in het verborgen leven van de vrouw die hij dacht te kennen, ontdekt hij al snel dat Lynn hem achtervolgt vanuit het graf.

Thorp is showrunner en produceert samen met Crystal, Eric Roth, Bernstein en Jet Wilkinson. Bernstein volgt regisseur Barry Levinson op die eerder dit jaar vertrok.

Light, die onlangs een ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame, is te zien in terugkerende rollen in Max's Julia en Starz's Shining Vale. Haar recente rollen omvatten ook Peacock's Poker Face, waarvoor ze een Emmy-nominatie voor gastactrice heeft, Searchlight's The Menu evenals The Young Wife en Down Low voor FilmNation, die beide in première gingen op SXSW, en Out of My Mind voor Disney+.

Bernstein heeft de pilots geregisseerd voor Fargo, 30 Rock, Scrubs en Alpha House. Als toezichthoudend producent was hij medeverantwoordelijk voor het winnen van de Emmy voor de Comedy Series van 30 Rock in 2007. Zijn recente regiekredieten omvatten Silo van Apple TV+ en Billions van Showtime.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten