Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Beverly Hills, 90210-acteur aan boord van Canadees detective drama Wild Cards

Een bekende acteur uit de jaren negentig-hit Beverly Hills, 90210 is aan boord van het aankomende CBC-drama Wild Cards, nu het Canadese netwerk zijn winterprogramma onthult.

Wild Cards speelt zich af in Vancouver en volgt het onwaarschijnlijke duo van Ellis (Grey's Anatomy's Giacomo Gianniotti), een norse, sardonische agent en Max (Riverdale's Vanessa Morgan), een pittige, slimme oplichtster. De serie is al opgepikt door The CW in de VS voor volgend jaar.



Beverly Hills, 90210-acteur Jason Priestley (foto) speelt Max' vader en meesteroplichter George in de serie die woensdag 10 januari van start gaat in Canada. De serie begint op woensdag 17 januari om 20.00 uur op The CW in de VS, gevolgd door Family Law (CA) om 21.00 uur op het netwerk.

Recente projecten van Priestley zijn onder andere de film Ctrl Alt Del van Eastsiders-bedenker Kit Williamson en Börje - The Journey of a Legend van Viaplay.

Onder het omvangrijke winterprogramma onthulde CBC ook de komedie One More Time over een tweedehands sportwinkel, gemaakt door en met stand-up DJ Demers in de hoofdrol.

Elders spelen Supinder Wraich en Enrico Colantoni in Allegiance, een politiedrama over identiteit en erbij horen, politiewerk en politiek, en het vinden van de waarheid in het hart van een gebrekkig rechtssysteem, terwijl er derde seizoenen zijn voor gevestigde komedies Run The Burbs en Son of a Critch.

Hieronder kun je de trailer voor Wild Cards bekijken
Video on youtube
Vorige aflevering
Romancing the Egg
Romancing the Egg
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wild Cards