Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rome Flynn toegevoegd aan twaalfde seizoen Chicago Fire

Rome Flynn toegevoegd aan twaalfde seizoen Chicago Fire

Rome Flynn (How to Get Away with Murder) is het nieuwste lid van NBC’s Chicago Fire en krijgt een terugkerende gastrol die zou kunnen uitgroeien tot iets groters. Flynn debuteert in de 2e aflevering van seizoen 12, die uitkomt op 24 januari.
Hij zal de rol spelen van Jake Gibson, een rustig zelfverzekerde voormalige amateurbokser met een duister verleden. De fysiek fitte en onverschrokken Jake verdient een plekje op de radar van Truck 51 dankzij een heroïsche daad.

De toevoeging van Flynn aan het Wolf Entertainment/Universal Television-drama volgt op het nieuws over het vertrek van Alberto Rosende en Kara Killmer. Ze zullen allebei hun laatste optreden maken in seizoen 12; Rosende na de première, waarbij de laatste aflevering van Killmer geheim wordt gehouden. Het twaalfde seizoen gaat van start op 17 januari.

14489 Chicago Fire Rome Flynn

Recentelijk speelde Flynn in Gloria Calderón Kellett’s With Love van Prime Video en de sportfamiliekomedie Fantasy Football voor Paramount+. De Afro-Cubaanse acteur is vooral bekend van zijn werk als Gabriel Maddox in de Shonda Rhimes-serie How To Get Away With Murder en zijn vertolking van Zende Forrester Domínguez in de CBS-soap The Bold and the Beautiful. Extra tv-credits omvatten ABC's Grey's Anatomy, Netflix's Raising Dion en Dear White People, ook van de streamer.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten