Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Forest Whitaker gecast in MGM+ serie Emperor of Ocean's Park

Forest Whitaker gecast in MGM+ serie Emperor of Ocean's Park

Forest Whitaker (Godfather of Harlem) is toegevoegd aan de cast van Emperor of Ocean Park.
Emperor of Ocean Park is een nieuwe spannende thrillerserie geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Stephen L. Carter. De serie is afkomstig van John Wells en Sherman Payne en speelt zich af in de wereld van de politiek, Ivy League academia en de stranden van Martha's Vineyard.

Het volgt Talcott Garland (Grantham Coleman), een Ivy League professor in de rechten wiens rustige leventje wordt verstoord wanneer zijn vader, rechter Oliver Garland, overlijdt aan een schijnbare hartaanval. De aard van de dood van de rechter wordt in twijfel getrokken door Tal's zus, Mariah (Tiffany Mack), een voormalig journaliste en verstokte samenzweringstheoreticus, die gelooft dat de rechter, een mislukte zwarte kandidaat voor het Hooggerechtshof, vals spel heeft ontdekt.



Whitaker (foto) zal rechter Oliver Garland spelen, de patriarch van zijn familie en een formidabele figuur in de nationale politiek en het rechtssysteem. Hij is streng, intelligent, berekenend en trots. Als zwarte man in Amerika, die door een onwelkome en vaak vijandige omgeving moet navigeren, heeft hij een harde buitenkant gevormd waarop hij is gaan vertrouwen als schild. Hij is een toegewijde vader wiens toewijding aan zijn gezin tegelijkertijd zijn diepgewortelde en rigide conservatieve principes ondersteunt en ondermijnt.

"Ik ben ongelooflijk blij dat de legendarische Forest Whitaker meedoet aan Emperor of Ocean Park," zei Payne in een verklaring. "Forest, die de patriarch van onze televisie-familie portretteert, brengt bedachtzaamheid, leiderschap en onberispelijk talent in een toch al ongelooflijke cast. Vanaf het allereerste ontwerp is Forest mijn droomkandidaat geweest voor deze rol en het is echt nederig dat we nu samenwerken om dit verhaal tot leven te brengen."

Whitaker voegde eraan toe: "Ik vind het geweldig om rechter Oliver Garland te spelen en ik bedank John Wells, Sherman Payne en Michael Wright voor deze kans om deel uit te maken van de cast en crew van Emperor of Ocean Park, terwijl we de buitengewone roman van Stephen L. Carter tot leven brengen."

Naast Whitaker en Coleman bestaat de cast ook uit Tiffany Mack en Paulina Lule.

Emperor of Ocean Park wordt geproduceerd door JWP in samenwerking met Warner Bros. Television, waar JWP onder een overkoepelende deal valt. Damian Marcano zal meerdere afleveringen regisseren. John Wells, Sherman Payne, Damian Marcano, Shukree Tilghman en Erin Jontow van JWP zijn de uitvoerende producenten. Payne, die ook showrunner is, schreef de eerste aflevering, die geregisseerd zal worden door Marcano.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten