Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe acteurs gecast voor Netflix-dramaserie Ransom Canyon

Nieuwe acteurs gecast voor Netflix-dramaserie Ransom Canyon

Een drietal nieuwe acteurs zijn gecast tegenover Josh Duhamel en Minka Kelly in de aankomende dramaserie Ransom Canyon.
Ransom Canyon is gebaseerd op de boekenreeks van Jodi Thomas. Het is een romantisch familiedrama en een hedendaagse westernsaga waarin de levens van drie families en hun ranches elkaar kruisen, tegen de achtergrond van de ruige uitgestrektheid van Texas Hill Country.

Duhamel speelt Staten Kirkland, de eigenaar en enige bewoner van de uitgestrekte Double K Ranch.

14683 Cast Ransom Canyon

James Brolin (foto, links) speelt Cap Fuller, een ex-leger kapitein en de brutale, koppige eigenaar van Fuller Ranch. Na het verlies van zijn enige zoon in Afghanistan, begroef Cap zijn verdriet in werk en af en toe een drankje. Zijn eens zo gerenommeerde ranch is in lichte staat van verval geraakt. Cap verzet zich tegen de druk om te verkopen en neemt een nieuwe voorman aan, Yancy Grey. Hij laat de jongeman al snel precies weten wat hij verkeerd doet. Cap is zo zout als het maar zijn kan en wordt alleen in het gareel gehouden door Ellie, de dochter van een gesneuvelde wapenbroeder, die hem van tijd tot tijd in de gaten houdt.

Eoin Macken (foto, midden) speelt Davis, de charmante, Ivy-opgeleide eigenaar van de moderne Bar W Ranch. In tegenstelling tot zijn tegenhanger Staten Kirkland wil Davis profiteren van de onschatbare grondwaterlaag die onder Ransoms ranch loopt. Maar dit is lang niet het eerste conflict tussen Staten en Davis. De twee grootste landeigenaren in Ransom, de families Kirkland en Collins, hebben al generaties lang ruzie. Maar de hartstochtelijke standpunten over de waterpijpleiding zijn niet het enige dat Davis en Staten met elkaar delen. Beiden zijn hard gevallen voor de verleidelijke Quinn O'Grady (Kelly), lavendelboerin en eigenaar van de plaatselijke danszaal in Ransom.

Lizzy Greene (foto, rechts) speelt Lauren Brigman, de ambitieuze hoofdcheerleader van Ransom Canyon. Als dochter van de sheriff en vriendin van de arrogante quarterback Reid Collins lijkt Lauren haar beste leven te leiden, maar het enige wat ze echt wil is dit kleine stadje achter zich laten. Lauren heeft haar zinnen gezet op een plek in het cheerleadersteam van UT Austin, maar ze moet wel zien te ontsnappen aan de wens van haar strenge vader om in Ransom te blijven. Lauren's enige uitstel komt in de vorm van een nieuwe, onverwachte liefde: Lucas Russell, een goedhartige underdog van de andere kant van het spoor die haar vader en haar vrienden niet goedkeuren.

April Blair is de bedenker, schrijver en uitvoerend producent van de serie. Amanda Marsalis regisseert de eerste twee van de tien afleveringen van het eerste seizoen..

Brolin sprak onlangs de stem in van een van de hoofdpersonages in Pixar's Lightyear en is de verteller van Netflix's Sweet Tooth. Hij speelde eerder in de CBS-comedyserie Life in Pieces.

Macken speelt de rol van Gavin Harris in La Brea, waarvan het derde en laatste seizoen momenteel wordt uitgezonden op NBC. Hij is ook te zien in de Netflix-film I Used to be Famous. Macken speelt binnenkort in de Roku-serie Borderline. Hij werkt ook aan zijn derde roman, Circus.

Greene speelde een hoofdrol in de Nickelodeon comedyserie Nicky, Ricky, Dicky & Dawn voordat ze een vaste rol kreeg in ABC's A Million Little Things, dat vijf seizoenen liep, met de rol van Sophie Dixon.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten