Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FOX-serie Rescue: HI-Surf kondigt zijn castleden aan

FOX-serie Rescue: HI-Surf kondigt zijn castleden aan

Fox's aankomende strandwacht-drama Rescue: HI-Surf, afspelend op Hawaii, heeft zijn hoofdcast samengesteld.
Arielle Kebbel (Ballers), Adam Demos (Sex/Life (2021)), Robbie Magasiva (Wentworth), Kekoa Kekumano (The White Lotus), Alex Aiono (Pretty Little Liars: Original Sin) en Zoe Cipres (Roswell, New Mexico) zijn vaste acteurs en Sea Shimooka (3 Body Problem) heeft een terugkerende rol in de serie van John Wells en Matt Kester.

Het actiedrama volgt het persoonlijke en professionele leven van de redders die patrouilleren en de North Shore van O'ahu beschermen - het beroemdste en gevaarlijkste stuk kust ter wereld. Elke aflevering toont deze toegewijde, heldhaftige en adrenalinezoekende eerstehulpverleners die levens redden in de moeilijke en vaak levensbedreigende omstandigheden van Hawaï's Seven Mile Miracle.



Magasiva (foto) zal Harlan 'Sonny' Jennings spelen, een surfer, waterman en North Shore strandwachtkapitein met diepe banden met zijn gemeenschap en een ijzeren rotsvaste toewijding aan zijn team van eerste hulpverleners in zwaar water. Sonny is een charismatische leider die moed en loyaliteit uitstraalt, maar zijn verdriet over de dood van zijn neef dreigt hem zijn baan en team te kosten.

Kebbel is Emily 'Em' Wright. In een reddingsbrigade die voor 90% uit mannen bestaat, is Em Wright nog steeds de beste. Em is een echt buitenbeentje en de eerste vrouwelijke luitenant in de geschiedenis van Ocean Safety. Ze is een volleerd surfer en een peddelaar die records vestigt en haar zinnen heeft gezet op de functie van kapitein, een functie die momenteel wordt bekleed door Sonny, haar mentor en vriend die het moeilijk heeft.

Demos zal Will Ready spelen. Een Aussie surfer en gecertificeerde redder sinds zijn kindertijd bij de lokale surfclub. Will kwam naar de North Shore om zichzelf uit te dagen en hij bleef. Goedaardig en loyaal, Will's arbeidsethos en onvergelijkbare fitheid betekent dat hij elke situatie aankan die de oceaan hem voor de voeten werpt.

Kekumano speelt Laka Hanohano. Laka is zelfverzekerd, competent en hilarisch. Hij is een superfitte Hawaïaanse strandwacht uit Honolulu die met een geheel eigen stijl patrouilleert op de drukke stranden van de North Shore. Laka is onverschrokken in de oceaan en nooit bang voor een leuke tijd. Hij houdt van zijn baan en de levensstijl die daarbij hoort.

Aiono is Kainalu. Eigenwijs en competitief, lief maar koppig. Kainalu is geboren in een bevoorrechte buurt net buiten Honolulu. Met een politicus als vader die in de lift zit, trotseert Kainalu een hoop verwachtingen (zoals het afmaken van zijn studie) om een beginnende strandwacht aan de North Shore te worden.

Cipres speelt Hina, een beginnend strandwacht aan de North Shore uit een grote Hawaïaanse arbeidersfamilie. Slim, brutaal, fel concurrerend. De beste van haar klas, bezorgd over de balans tussen haar professionele taken (en de vissenkom van een van de slechts een dozijn vrouwen op het werk) en haar diepe liefde voor haar familie en gemeenschap.

Shimooka heeft een terugkerende rol als Jenn. Jenn is geboren en getogen op Kauai en is een surfer op grote golven. Ze kwam naar Oahu om medicijnen te studeren, maar de nabijheid van gigantische golven was ook een belangrijke motivator. Jenn is serieus over haar werk, serieus over grote golven en heeft een gevoel van toewijding dat haar drijft om alles naar een hoger niveau te tillen.

Rescue: HI-Surf wordt gecoproduceerd door Warner Bros. Television en Fox Entertainment. Kester is showrunner en uitvoerend producent. Wells zal uitvoerend produceren via John Wells Productions, en JWP's Erin Jontow en Daniele Nathanson zijn ook uitvoerend producent. Kester schreef de eerste aflevering en Wells regisseert de eerste twee afleveringen.

Rescue HI-Surf was oorspronkelijk voor dit seizoen opgenomen, maar werd verschoven naar 2024-25 vanwege aan stakingen gerelateerde vertragingen.

Magasiva is vooral bekend om zijn hoofdrol als Will Jackson in de dramaserie Wentworth, waarvoor hij een Australische Logie Award-nominatie voor uitmuntend acteur ontving. Hij heeft net de productie van Madam afgerond, met Rachel Griffiths in de hoofdrol. Op filmgebied is hij te zien in Bad Behaviour, naast Jennifer Connelly en Ben Whishaw.



Kebbel (foto) is bekend van haar (gast)rollen in The Vampire Diaries, Ballers en Midnight, Texas. Ze was onlangs te zien in Fox's 9-1-1. Kebbel was daarnaast te zien in de laatste drie films van de jong volwassenen romantische drama After-serie, gebaseerd op de romans van Anna Todd.

Demos herhaalde onlangs zijn rol als Brad Simon in seizoen twee van Netflix's Sex/Life (2021) naast Sarah Shahi. Hij speelde onlangs ook in de Netflix-romcom A Perfect Pairing tegenover Victoria Justice. Hij maakte zijn Amerikaanse televisiedebuut in seizoen drie van Lifetime's UnREAL.

Kekumana, een acteur, surfer en danser uit Hawaii, is het best bekend voor zijn rol als Kai in het eerste seizoen van The White Lotus. Hij speelde een terugkerende rol in Hawaii Five-0 en speelde een jonge Jason Momoa in DC's Aquaman. Hij is ook te zien in Prime Video's I Know What You Did Last Summer.

Aiono speelde Shawn in Pretty Little Liars: Original Sin en zal ook te zien zijn in het tweede seizoen, Pretty Little Liars: Summer School. Daarnaast was hij te zien in Doogie Kameāloha, M.D. Als muzikant heeft Aiono meer dan een miljard views, 5,76 miljoen abonnees en 500 miljoen streams op YouTube en sociale media.

Cipres is vooral bekend van haar rol als Bonnie in The CW's Roswell, New Mexico. Ze heeft onlangs een bijrol gefilmd in Long Pork, een korte proof of conceptfilm met Lena Headey en Mark Menchaca in de hoofdrollen.

Shimooka zal binnenkort te zien zijn in de aankomende sciencefictionserie 3 Body Problem van David Benioff en Dan Weiss voor Netflix. Ze is ook te zien in de indiefilm Pink Skies Ahead, die in première ging op het SXSW filmfestival 2020. Ze begon haar carrière als Emiko Queen in de serie Arrow van The CW.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten