Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Taylor Sheridan's nieuwste dramaserie Landman cast vier acteurs in vaste rollen

Taylor Sheridan's nieuwste dramaserie Landman cast vier acteurs in vaste rollen

De cast van Taylor Sheridans aankomende Paramount+ dramaserie Landman is compleet.
Landman is bedacht door Sheridan en Christian Wallace en speelt zich af in de spreekwoordelijke boomtowns van West-Texas en is een hedendaags verhaal over het zoeken naar fortuin in de wereld van olieplatforms.

De serie is een verhaal van hoog naar laag over ruwnekken en miljardairs die een explosie voeden die zo groot is dat het ons klimaat, onze economie en onze geopolitiek verandert.

14757 Cast Landman

Kayla Wallace (foto, links), James Jordan (foto, tweede van links), Mark Collie (foto, tweede van rechts) en Paulina Chávez (foto, rechts) zijn de vaste cast naast de eerder aangekondigde hoofdrollen voor Billy Bob Thornton, Michelle Randolph en Jacob Lofland.

Thornton (Goliath) speelt de rol van Tommy Norris, een crisismanager voor een oliemaatschappij. Randolph (1923) vertolkt de rol van Ainsley Norris, de wilde en wilskrachtige zeventienjarige dochter van Tommy. Lofland (The Son) is te zien als Cooper Norris, de zoon van Tommy.

Wallace (When Calls the Heart) speelt Rebecca Savage, een uiterst bekwame en intimiderende aansprakelijkheidsadvocaat die naar West-Texas is gestuurd om een puinhoop op te ruimen.

Jordan (Special Ops: Lioness) vertolkt Dale Bradley, een petroleumingenieur en een beer van een arbeider die leiding geeft aan en werkt met ruwkoppen in de olievelden. Hij is ook Tommy's kamergenoot.

Collie (Nashville) is Sheriff Joeberg, een sheriff uit West-Texas.

Chávez (Fate: The Winx Saga) speelt Ariana, een jonge moeder wier familie een tegenslag te verwerken heeft gekregen.

Land Man wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Sheridan's Bosque Ranch Productions. De serie wordt geproduceerd door Sheridan, Wallace, Thornton, David Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Geyer Kosinski, Dan Friedkin en Jason Hoch voor Imperative Development LLC, Scott Brown en Megan Creydt voor Texas Monthly; Peter Feldman is co-uitvoerend producent.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten