Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe castleden voor Mindy Kaling-basketbalcomedy met Kate Hudson van Netflix

Nieuwe castleden voor Mindy Kaling-basketbalcomedy met Kate Hudson van Netflix

De Netflix basketbalserie van Mindy Kaling, met in de hoofdrol Kate Hudson, heeft een trio aan de cast toegevoegd.
In de comedy wordt Isla Gordon (Hudson), de enige zus in een familie van concurrerende broers, al haar hele leven over het hoofd gezien en ondergewaardeerd. Maar wanneer een schandaal haar broer dwingt ontslag te nemen, wordt Isla onverwacht benoemd tot president van de Los Angeles Waves, een van de meest legendarische professionele basketbalfranchises en haar familiebedrijf.

Isla is ambitieus en heeft eindelijk de kans om haar sceptische broers, het bestuur en de sportgemeenschap te bewijzen dat ze de juiste keuze was voor deze baan, vooral in de onvoorspelbare, door mannen gedomineerde sportwereld.

14804 Brenda Song, Scott MacArthur en Drew Tarver

Brenda Song (foto links), Scott MacArthur (foto midden) en Drew Tarver (foto rechts) zijn toegevoegd aan de nog titelloze serie.

Song speelt Ali Lee, stafchef van de Waves, die weet waar de lijken in de kast te vinden zijn. Ze begrijpt de complexe politiek rond de Gordon-familie omdat ze Isla al kent sinds ze een studentenkamer deelden op de universiteit. Ze is grappig, stoer en zelfs de grootste man in het team is bang voor haar.

Tarver en MacArthur spelen de twee broers van Gordon. MacArthur is Ness Gordon, de emotioneel gevoelige General Manager van de Los Angeles Waves, die een aanstekelijk enthousiasme heeft voor zowel goede als slechte ideeën. Ness is zelf een voormalige speler die na één seizoen bij de profs een burn-out kreeg. Nu verlangt hij naar grootheid in het frontoffice om zijn onopmerkelijke carrière op het veld goed te maken en om indruk te maken op zijn broers en zussen.

Tarver speelt Sandy Gordon, die denkt dat hij de slimste in de kamer is en vaak gelijk heeft. Sandy is hopeloos atletisch en slecht in sport en voelde zich zijn hele leven al vervreemd van zijn familie. Hij werkt nu hard om te bewijzen dat hij de franchise weer groot kan maken - of op zijn minst winstgevend.

De tiendelige serie is geschreven en geproduceerd door Mindy Kaling, Ike Barinholtz en David Stassen, die optreedt als showrunner. Hudson, Howard Klein, Jeanie Buss en Linda Rambis van 3 Arts voeren ook de regie over de serie, die wordt geproduceerd door Kaling International in samenwerking met Warner Bros. Television.

Song speelde vaste rollen in de medische dramaserie Pure Genius van CBS, Hulu's Dollface, de Fox-komedie Dads (2013) en had terugkerende rollen in ABC's Station 19, ABC's Scandal en de Fox-komedie New Girl. Recentelijk was zij als stemactrice ook te horen als prinses Akemi in de actie-animatieserie voor volwassenen Blue Eye Samurai van Netflix.

MacArthur was een vast castlid in de Fox-komedieserie The Mick en heeft een vaste rol in Peacock's komedie Killing It. Hij speelde een terugkerende rol in HBO's The Righteous Gemstones en gastrollen in uiteenlopende series als Lucifer van Netflix/Fox, NBC's Superstore, Hulu's The Mindy Project, ABC's Body of Proof en Mad Men van AMC.

Tarver speelde drie seizoenen één van de hoofdrollen in de HBO/Comedy Central-komedie The Other Two. Daarnaast heeft hij rollen gehad in Hulu's History of the World, Part II, Ghosts van CBS en Brooklyn Nine-Nine van Fox.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten