Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dominic Cooper en Haley Bennett gecast in The Last Frontier van Apppe TV+

Dominic Cooper en Haley Bennett gecast in The Last Frontier van Apppe TV+

Preacher-acteur Dominic Cooper en filmactrice Haley Bennett spelen samen met Jason Clarke in The Last Frontier, de aankomende dramaserie van Apple TV+.
De serie is gemaakt door Jon Bokenkamp (The Blacklist) en Richard D'Ovidio (The Blacklist: Redemption). De serie is in februari 2023 besteld voor tien afleveringen.

Met Clarke in de hoofdrol als US Marshal Frank Remnick volgt The Last Frontier Frank, de Marshal die de leiding heeft over de stille, ruige wildernis van Alaska. Zijn jurisdictie komt op zijn kop te staan wanneer een gevangenentransportvliegtuig neerstort in de afgelegen wildernis en tientallen gewelddadige gevangenen bevrijdt. Hij moet het stadje beschermen dat hij heeft gezworen veilig te houden, maar begint te vermoeden dat de crash geen ongeluk was, maar de eerste stap van een goed doordacht plan met internationale politieke implicaties.

14822 Dominic Cooper en Haley Bennett

Cooper (foto links) speelde in AMC's Preacher en was te zien in Agent Carter, The Gold en Spy City. Zijn filmwerk omvat Mamma Mia!, The Devil's Double, Warcraft en Captain America: The First Avenger.

The Last Frontier is Bennetts (foto rechts) eerste grote televisierol. Haar filmrollen omvatten Swallow (die ze ook produceerde), The Magnificent Seven en The Girl on the Train, en ze zal binnenkort te zien zijn in Borderlands met Cate Blanchett.

The Last Frontier wordt geproduceerd door Apple Studios. Sam Hargrave (Extraction) regisseert de pilot en is uitvoerend producent naast Bokenkamp, D'Ovidio en Clarke.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten