Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vijf nieuwe castleden voor Mindy Kaling's basketbal-comedyserie van Netflix

Vijf nieuwe castleden voor Mindy Kaling's basketbal-comedyserie van Netflix

Maar liefst vijf nieuwe namen zijn toegevoegd aan de cast van Mindy Kaling's Netflix-serie.
De comedyserie, met Kate Hudson in de hoofdrol, speelt zich af in de wereld van het professioneel basketbal. Naast Hudson voegen de vijf zich bij de eerder aangekondigde castleden Brenda Song, Drew Tarver en Scott MacArthur.

In de nog titelloze comedyserie wordt Isla Gordon (Hudson), wanneer een schandaal haar broer dwingt ontslag te nemen, aangesteld als president van de Los Angeles Waves, een van de meest legendarische professionele basketbal-franchises en haar familiebedrijf. Isla is ambitieus en wordt vaak over het hoofd gezien. Ze zal haar sceptische broers, het bestuur en de sportgemeenschap moeten bewijzen dat ze de juiste keuze is voor deze baan, vooral in de onvoorspelbare, door mannen gedomineerde sportwereld.

14918 Cast Mindy Kaling-comedyserie

Fabrizio Guido, Toby Sandeman, Chet Hanks, Keyla Monterroso Mejia en Roberto Sanchez (van links naar rechts op de foto) zijn de toegevoegde castleden.

Guido (Mr. Iglesias) speelt Jackie Moreno, een popcornverkoper in het stadion waar de Waves spelen. Jackie kan het niet geloven als hij plotseling in de binnenste cirkel van zijn favoriete team terecht komt. Nu heeft hij de kans om zich vanaf de begane grond omhoog te werken in de organisatie.

Sandeman (Power Book III: Raising Kanan) is Marcus Winfield, een generatie talent. Marcus wordt nog steeds beschouwd als een van de beste spelers in de competitie. Maar na twee kampioensringen, twee Olympische gouden medailles en twaalf keer All-Star te zijn geweest, heeft Marcus mentaal afgehaakt bij de Waves - en zijn gebrek aan leiderschap heeft zijn weerslag op het team.

Hanks (Empire) speelt Travis Bugg, de spits van de Waves die bijbaant als een onsuccesvolle rapper. Hij is een enorme afleiding op het veld en een nog groter probleem voor Isla daarbuiten.

Mejia (Freeridge) speelt Ana Moreno, de nicht van Jackie die ook letselschadeadvocaat is. Ana is slim, ambitieus en altijd op zoek naar een invalshoek.

Sanchez (The Resident) is Stephen Ramirez, het intimiderende hoofd van het bestuur die al generaties Gordons bij de Waves zit. Hij is ouderwets, no-nonsense en een constante herinnering aan de oude garde, waardoor Isla wanhopig probeert te bewijzen dat ze meer is dan alleen Jack Gordons dochtertje.

De tiendelige serie is geschreven en geproduceerd door Mindy Kaling, Ike Barinholtz en David Stassen, die optreedt als showrunner. Hudson, Howard Klein, Jeanie Buss en Linda Rambis van 3 Arts voeren ook de regie over de serie, die wordt geproduceerd door Kaling International in samenwerking met Warner Bros. Television, waar Kaling een deal heeft.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten