Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Noma Dumezweni gecast naast Alexander Skarsgård in sciencefictionserie Murderbot

Noma Dumezweni gecast naast Alexander Skarsgård in sciencefictionserie Murderbot

Noma Dumezwani speelt de hoofdrol tegenover Alexander Skarsgård in de sci-fi dramaserie Murderbot van Apple TV+.
Murderbot is gebaseerd op de Hugo- en Nebula Award-winnende bestseller boekenreeks The Murderbot Diaries van Martha Wells en draait om een zelfhackende androïde die gruwelt van menselijke emotie maar zich aangetrokken voelt tot zijn kwetsbare 'klanten'.

Murderbot moet zijn vrije wil verbergen en een gevaarlijke opdracht voltooien terwijl hij eigenlijk alleen maar met rust gelaten wil worden om futuristische soapseries te kijken en zijn plaats in het universum te bepalen.

De serie is afkomstig van Chris en Paul Weitz en Paramount Television Studios.

14931 Noma Dumazweni

Dumezwani (foto) zal Mensah spelen.

De tweevoudig Olivier Award-winnaar en Tony-genomineerde was onlangs te zien in de actiethriller Retribution tegenover Liam Neeson en als The Queen in The Little Mermaid voor Disney. Ze heeft ook nog serierollen in HBO's The Undoing, HBO Max's Made for Love, BBC/Netflix-serie Black Earth Rising en The Watcher van Netflix op haar naam staan. Ze is binnenkort te zien in de Apple TV+ serie Presumed Innocent.

Naast Skarsgård speelt ook David Dastmalchian mee, bekend van onder andere Hulu's Reprisal en de films The Suicide Squad, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Dune en Oppenheimer.

De gebroeders Weitz schrijven, regisseren en produceren onder hun vlag Depth of Field. Andrew Miano produceert ook voor Depth of Field. David S. Goyer produceert samen met Keith Levine voor Phantom Four. Wells is adviserend producent.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten