Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Dar Salim gecast in The Terminal List: Dark Wolf van Prime Video

Dar Salim gecast in The Terminal List: Dark Wolf van Prime Video

Dar Salim, bekend van de Guy Ritchie-speelfilm The Covenant, is toegevoegd aan de cast van The Terminal List: Dark Wolf.
The Terminal List: Dark Wolf, de prequelserie die zich vijf jaar voor de eerste serie afspeelt, is bedacht door Jack Carr, schrijver van The Terminal List, en David DiGilio, bedenker en showrunner van seizoen één.

Het is een hoogstaande spionagethriller die kijkers meeneemt op de reis van Ben Edwards (Taylor Kitsch) van Navy SEAL tot paramilitaire CIA-operator, waarbij de donkere kant van oorlogvoering en de menselijke kosten die ermee gepaard gaan worden onderzocht.

Tom Hopper, Luke Hemsworth, Chris Pratt en Jared Shaw spelen ook mee.



Salim (foto) zal te zien zijn in in de terugkerende rol van Mohammed 'Mo' Farooq. Mo is een Iraakse Special Operations Forces-officier, voorheen getraind in het Scorpions-programma van de CIA. Hij is opgegroeid in een wereld van dictatuur en oorlog. Het is zijn missie om zijn land te versterken en te verdedigen tegen vijanden van binnen en buiten.

De acteur was onlangs te zien tegenover Jake Gyllenhaal in Guy Ritchie's speelfilm The Covenant van Amazon en MGM Studios en zijn hoofdrol in de Deense film Darkland II. Binnenkort is hij te zien in de Netflix-serie The Gentlemen, eveneens van Guy Ritchie.

Andere rollen zijn in onder andere de Cinemax/HBO/Netflix-serie Warrior (2019), die hem de Svend's Actor of the Year award opleverde, Bron/Broen (The Bridge) en Borgen.

Naast de hoofdrol in de serie produceert Kitsch samen met Pratt via Indivisible Productions, Antoine Fuqua en Kat Samick via Hill District Media, auteur Jack Carr, showrunner David DiGilio, pilotregisseur Frederick E.O. Toye, schrijver/voormalig Army Ranger Max Adams en acteur/schrijver/voormalig Navy SEAL Jared Shaw.

The Terminal List: Dark Wolf is een coproductie van Amazon Studios en MRC Television/Civic Center Media.

Vorig jaar bevestigde Prime Video ook dat The Terminal List zou terugkeren voor een tweede seizoen, gebaseerd op Carr's New York Times-bestseller True Believer.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten