Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe castleden voor The Abandons van Netflix bekend gemaakt

Nieuwe castleden voor The Abandons van Netflix bekend gemaakt

The Abandons, het western actiedrama van Kurt Sutter voor Netflix, heeft zes acteurs in vaste rollen aan de serie toegevoegd.
The Abandons is gecreëerd en geproduceerd door Sutter, uitvoerend producent van Sons of Anarchy en Mayans MC (2018). Sutter treed ook op als showrunner.

De serie volgt een groep diverse families van buitenbeentjes die hun Manifest Destiny nastreven in het Oregon van 1850, terwijl een corrupte macht en rijkdom, hun land begeert en hen probeert te verdrijven. Deze in de steek gelaten zielen, het soort verloren zielen dat aan de rand van de samenleving leeft, verenigen hun stammen om een familie te vormen en terug te vechten. In dit bloedige proces wordt 'gerechtigheid' opgerekt tot over de grenzen van de wet.

The Abandons verkent de dunne lijn tussen overleven en recht, de gevolgen van geweld en de ondermijnende kracht van geheimen, terwijl deze familie vecht om hun land te behouden.

14950 Castleden The Abandons

De nieuw gecaste acteurs zijn (met de klok mee op de foto) Lucas Till, Nick Robinson, Diana Silvers, Aisling Franciosi, Lamar Johnson en Natalia del Riego.

Till speelt Garret Van Ness, met Robinson als Elias Teller, Silvers als Dahlia Teller, Franciosi als Trisha Van Ness, Johnson als Albert Mason en Del Riego als Lilla Belle. Zoals eerder aangekondigd, voeren Lena Heady en Gillian Anderson de cast aan als respectievelijk Fiona Nolan en Constance Van Ness.

Sutter is uitvoerend producent voor SutterInk. Andere uitvoerende producenten zijn Stephen Surjik, Otto Bathurst, Emmy Grinwis en Jon Paré.

Till is vooral bekend als producer en hoofdrolspeler in CBS's MacGyver (2016). Hij was ook te zien in meerdere X-Men films als Alex Summers/Havok.

Robinsons voornaamste televisierollen zijn de gelimiteerde series A Teacher (FX on Hulu) en Maid (Netflix) en Love, Victor (Hulu/Disney+), dat hij van een voice-over voorzag en ook produceerde.

Silvers was te zien in een vaste rol in Space Force op Netflix naast Steve Carrell en films als Birds of Paradise, Ava, Booksmart en Ma.

Serierollen voor de Ierse Franciosi zijn onder andere in de miniseries Black Narcissus (FX) en I Know This Much Is True (HBO), het tweede seizoen van Genius (National Geographic) en The Fall (BBC/RTÉ One/ZDFneo).

Johnson werd dit jaar genomineerd voor een gastrol in The Last of Us en was eerder te zien in Your Honor (US) van Showtime en in films als All the Bright Places en X-Men: Dark Phoenix.

Del Riego is vooral bekend van haar werk in series als NCIS: Los Angeles, Promised Land, The Rookie, How to Get Away with Murder en American Crime, om er maar een paar te noemen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten