Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video-serie We Were Liars cast acteurs voor de hoofdrollen

Prime Video-serie We Were Liars cast acteurs voor de hoofdrollen

Mamie Gummer, Caitlin FitzGerald en Candice King spelen de hoofdrollen in We Were Liars.
De serie van Prime Video is een bewerking van E. Lockharts YA-roman We Were Liars en afkomstig van Julie Plec, Carina Adly MacKenzie, Universal Television en Amazon MGM Studios.

Dit is een reünie voor King en Plec. King had een vaste rol in The Vampire Diaries, mede gecreëerd en geproduceerd door Plec, en was in die rol ook te zien als gastrolspeelster in twee spin-offs, The Originals en Legacies, beiden gecreëerd/geproduceerd door Plec. MacKenzie was ook schrijver-producer voor The Originals.

14962 Mamie Gummer, Caitlin FitzGerald en Candice King

We Were Liars is een tragisch liefdesverhaal en een amnesiethriller die zich afspeelt op een privé-eiland voor de kust van Massachusetts. Centraal staat de rijke, schijnbaar perfecte familie Sinclair, die elke zomer doorbrengt op hun privé-eiland. Gummer, FitzGerald en King (van links naar rechts op de foto) spelen de drie zussen Sinclair.

Gummer is Carrie Sinclair, de oudste dochter van een rijke mediamagnaat. Carrie ziet zichzelf als vrijgevochten, maar haar bohemien truien zijn van het fijnste kasjmier, haar funky juwelen van oude jade. Ooit was ze de meest rebelse van haar zussen, maar haar wilde dagen lijken voorbij. Ze houdt zielsveel van haar twee zoons, maar tijdens een turbulente zomer op het privé-eiland van haar ouders wordt haar nuchterheid en haar vermogen om een stabiele kracht te zijn in het leven van haar jongens bedreigd.

FitzGerald portretteert de koele en gepolijste Penny Sinclair wiens favoriete snack precies zes ongezouten amandelen zijn en haar dure sportkleding altijd bij elkaar past. Ze fokt golden retrievers en vindt het veel gemakkelijker om contact te maken met honden dan met mensen - ongetwijfeld een factor die bijdraagt aan de rommelige scheiding waar ze momenteel doorheen navigeert. Haar gevoel van eigenwaarde is een kaartenhuis dat is gebouwd op de rijkdom en macht van haar familie - en ze lijkt er alles aan te doen om dat te behouden.

King speelt Bess, de jongste zus Sinclair. Bess heeft nooit een haartje verkeerd zitten en als ze haar zin krijgt (wat ze meestal doet) zouden haar drie kinderen dat ook niet doen. Ze zit in vijf filantropische besturen, mist nooit een PTA-bijeenkomst en is gelukkig getrouwd met een man die haar vader waardig acht voor de familiedynastie. Tenminste, ze lijken gelukkig, samen poserend op de societypagina's van Boston. Deze zomer staat haar perfecte familiebeeld op het punt in duigen te vallen... en dat kan allemaal haar schuld zijn.

De serie is geschreven en geproduceerd door Plec en MacKenzie, waarbij Plec de eerste aflevering schrijft en MacKenzie de tweede. Ook Emily Cummins voor My So-Called Company en de auteur van de roman, Lockhart, zijn de uitvoerende producenten. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, en Amazon MGM Studios zijn de studio's.

Van Lockharts YA-roman, uitgegeven door Delacorte Press, een imprint van Random House Children's Books, zijn wereldwijd bijna drie miljoen exemplaren verkocht.

Gummer was te zien naast Mahershala Ali en Scoot McNairy in het derde seizoen van HBO's True Detective. Ze speelde de hoofdrol in de medische dramaserie Emily Owens, M.D. van The CW en had een terugkerende rol als Nancy Crozier in The Good Wife (CBS) als diens spin-off The Good Fight (Paramount+). Meest recentelijk was Gummer te zien in HBO's gelimiteerde serie DMZ van Ava DuVernay.

FitzGerald is bekend als Libby Masters, de vaste rol die zij speelde in Showtime's Masters of Sex naast Michael Sheen en Lizzy Caplan. Andere serierollen had FitzGerald in UnREAL van Lifetime/Hulu, Sweetbitter van Starz, de eerste twee seizoenen van HBO's Succession en de gelimiteerde HBO Max-serie Station Eleven.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten