Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
James Wolk gecast in Happy Face van Paramount+

James Wolk gecast in Happy Face van Paramount+

James Wolk heeft een hoofdrol gekregen tegenover Annaleigh Ashford en Dennis Quaid in de aankomende dramaserie Happy Face van Paramount+.
Quaid speelt de titelrol van de echt bestaande seriemoordenaar die bekend staat als Happy Face vanwege de lachende gezichtjes die hij op bewijsmateriaal tekende waar hij opschepte over zijn misdaden. Ashford speelt de rol van zijn dochter Melissa.

Happy Face is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Melissa Moore, de Happy Face-podcast van iHeartPodcasts en Moore, en de autobiografie Shattered Silence, geschreven door Moore en M. Bridget Cook.



Wolk (foto) speelt Melissa's knappe, fitte echtgenoot, een "bankmanager overdag, marathontrainer 's nachts". Hij kent Melissa's zorgvuldig verborgen geheim maar denkt dat ze al die trauma's en spanningen voorgoed achter zich hebben gelaten. Wanneer hij erachter komt dat het verleden hen opnieuw de hand heeft gereikt om hun geordende leven te onderbreken, is hij daar niet blij mee en heeft hij het gevoel dat Melissa opnieuw wordt gemanipuleerd door een samenzwerende sociopaat.

Dit betekent Wolks terugkeer naar Paramount+, waar hij seizoen één van de thriller-anthologieserie Tell Me a Story (2018) op voorganger CBS All Access leidde. Bij CBS Studios was hij de hoofdrolspeler van het drama Zoo, dat drie seizoenen op CBS werd uitgezonden. Wolk speelde onlangs de hoofdrol in Ordinary Joe, dat één seizoen op NBC te zien was.

Happy Face (Quaid) is een opgesloten seriemoordenaar die ook Melissa's (Ashford) ooit geliefde vader is. Na tientallen jaren geen contact te hebben gehad, vindt hij eindelijk een manier om zich weer in het leven van zijn dochter te mengen. In een race tegen de klok moet Melissa erachter zien te komen of een onschuldige man ter dood wordt gebracht voor een misdaad die haar vader heeft begaan. Ondertussen ontdekt ze de impact die haar vader had op de families van zijn slachtoffers en moet ze haar eigen identiteit onder ogen zien.

Het eerste seizoen van acht afleveringen van Happy Face, geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met King Size Productions, iHeartPodcasts en Semi-Formal Productions, begint deze lente met filmen in Vancouver en gaat in 2025 exclusief in première op Paramount+ wereldwijd.

Jennifer Cacicio - die ook als showrunner optreedt - produceert samen met Robert en Michelle King, Liz Glotzer, Melissa Moore, Conal Byrne, Will Pearson, Michael Showalter - die de eerste aflevering zal regisseren - en Jordana Mollick.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten