Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Drie acteurs gecast voor aankomende Peacock-comedyserie Laid

Drie acteurs gecast voor aankomende Peacock-comedyserie Laid

Peacock komt binnenkort met een nieuwe comedyserie en heeft drie hoofdrolspelers gecast.
Laid is gebaseerd op de gelijknamige Australische serie gecreëerd door Marieke Hardy en Kirsty Fisher en geproduceerd door Liz Watts. Het volgt een vrouw die ontdekt dat haar voormalige minnaars op ongewone manieren sterven en terug moet gaan in haar seks-tijdlijn om haar verleden te confronteren en verder te gaan. Het wordt beschreven als een f*cked-up rom-com waar het antwoord op "Waarom kan ik geen liefde vinden, is er iets mis met mij?" een klinkende is: "Ja, dat is er. Het probleem ben jij."

14997 Zosia Mamet, Michael Angarano en Tommy Martinez

Zosia Mamet, Tommy Martinez en Michael Angarano (van links naar rechts op de foto) zijn gecast als vaste acteurs. Zij zullen zich voegen bij de al eerder gecaste Stephanie Hsu in de serie geschreven en geproduceerd door Nahnatchka Khan en Sally Bradford McKenna.

Mamet speelt AJ, Martinez speelt Isaac en Angarano speelt Richie .

Deze zomer is Mamet te zien met Tony Hale in de periodieke drama-comedyserie The Decameron van Kathleen Jordan en Jenji Kohan voor Netflix. Onlangs speelde ze samen met Kaley Cuoco in twee seizoenen van The Flight Attendant van HBO Max. Mamet is ook bekend voor het tot leven brengen van Shoshanna Shapiro in de populaire HBO-serie Girls.

Martinez had een vaste rol in Freeform's Good Trouble, dat eerder deze maand na vijf seizoenen stopte. Hij speelde Gael Martinez sinds het eerste seizoen van de serie.

Angarano heeft een succesvol seizoen met prijzen achter de rug met de film Oppenheimer, waarin hij Robert Serber speelde. Zijn serierollen omvatten onder andere Minx van HBO Max/Starz, This Is Us van NBC en I'm Dying Up Here van Showtime.

Laid komt van Universal Television, een divisie van Universal Studio Group. Hsu produceert samen met John Davis en John Fox voor Davis Entertainment, Jennifer Carreras voor Fierce Baby, Marieke Hardy, Kirsty Fisher en Liz Watts voor Porchlight Films, en All3Media International.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten