Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix vindt hoofdrolspelers voor procedurele medische dramaserie Pulse

Netflix vindt hoofdrolspelers voor procedurele medische dramaserie Pulse

Willa Fitzgerald en Colin Woodell, zijn de hoofdrolspelers van Pulse, de eerste originele medische serie van Netflix.
Ze voegen zich bij de eerder gecaste Justina Machado in de dramaserie van bedenker Zoe Robyn, die samen met veteraan Carlton Cuse optreedt als showrunner en uitvoerend producent.

Terwijl het personeel van Miami's drukste Level 1 Trauma Centrum medische noodgevallen afhandelt, wordt in Pulse de jonge ER-dokter Danny Simms onverwacht gepromoveerd tot chef coassistente te midden van de gevolgen van haar eigen provocerende romantische relatie.



Wanneer we haar ontmoeten, is Danielle 'Danny' Simms (Fitzgerald, foto) een derdejaars spoedeisende hulp arts in het Maguire Hospital in Miami. Terwijl haar diepe empathie haar tot een uitzonderlijke arts in opleiding maakt, verstoort haar brutale en zelfondermijnende aard haar persoonlijke en professionele leven.

Woodell speelt Xander Phillips. Xander komt uit een van de machtigste medische families van Miami en is het hoofd van de spoedeisende hulp bij Maguire. De serie verkent de werkdynamiek en de romantische relatie van het duo nadat Danny is gepromoveerd tot hoofd van de spoedeisende hulp. Xander is zelfverzekerd en charismatisch en een gerespecteerd leider die verstrikt raakt in de complicaties van een provocerende romantische relatie.

Machado speelt Natalie Cruz, een briljante en politiek onderlegde arts die toezicht houdt op zowel de administratie als de geneeskunde in haar rol als voorzitter van Chirurgie en Spoedeisende Geneeskunde.

Fitzgerald speelde vorig jaar in Mike Flanagan's gelimiteerde serie The Fall of the House of Usher van Netflix en kreeg een Critics Choice Award-nominatie voor haar optreden als de jonge Madeline. Ze is ook bekend van haar werk in Prime Video's Reacher en als Emma Duval in MTV's Scream.



Woodell speelde de jongere Winston Scott in The Continental: From The World Of John Wick, een miniserie over de oorsprong van het hotel The Continental uit de John Wick-filmserie. Eerder speelde hij naast Kaley Cuoco in het eerste seizoen van The Flight Attendant van Berlanti Television op HBO Max. Hij speelde ook een vaste rol in USA Network's The Purge.

Bradley Garner, Emma Forman en Michael Klick produceren Pulse. Kate Dennis fungeert als regisseur en uitvoerend producent voor aflevering één en twee.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten