Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amanda Peet gecast in Your Friends and Neighbors van Apple TV+

Amanda Peet gecast in Your Friends and Neighbors van Apple TV+

Amanda Peet speelt de hoofdrol tegenover Jon Hamm in Your Friends and Neighbors, de aankomende dramaserie van Apple TV+.
De serie is afkomstig van Warrior (2019)-bedenker Jonathan Tropper en Apple Studios. Craig Gillespie regisseert de eerste twee afleveringen en is verantwoordelijk voor de productie.

Your Friends and Neighbors, gebaseerd op een origineel idee van Tropper, heeft Hamm in de hoofdrol als Coop, een onlangs gescheiden hedgefondsmanager die, nadat hij ontslagen is, zijn toevlucht neemt tot het stelen van de rijke bewoners van zijn welgestelde buitenwijk in New York om de levensstijl van zijn familie in stand te houden. Deze kleine misdaden beginnen hem nieuw leven in te blazen, totdat hij op het verkeerde moment inbreekt in het verkeerde huis.



Naast Hamm voegt Peet (foto), wiens rol nog geheim wordt gehouden, zich bij de eerder gecastte Olivia Munn.

Peet was hoofdrolspeelster in seizoen twee van USA Network's misdaad anthologie-serie Dirty John. Haar serierollen omvatten ook Brockmire van IFC en Fatal Attraction van Paramount+.

Tropper, die showrunner was voor Apple's See en een overkoepelende deal heeft met de streamer, creëerde Your Friends and Neighbors en zal fungeren als showrunner. Hij zal coproduceren met Hamm, Gillespie en Connie Tavel.

Gillespie keert terug naar Apple TV+ na zijn rol als uitvoerend producent en regisseur van de originele dramedy Physical, die drie seizoenen liep. Hij was ook regisseur en uitvoerend producent van Hulu's Pam & Tommy, waarvoor hij een Emmy-nominatie kreeg voor Outstanding Limited Series.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten