Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
This Is Us-actrice gecast in The Hunting Wives van Starz

This Is Us-actrice gecast in The Hunting Wives van Starz

Chrissy Metz, bekend als Kate Pearson uit This Is Us, is één van de vier nieuw gecaste acteurs voor Starz-drama The Hunting Wives.
Naast Metz zijn ook Jaime Ray Newman, Katie Lewis en George Ferrier gecast als vaste acteurs in het drama, naast de eerder aangekondigde Malin Åkerman, Brittany Snow, Dermot Mulroney en Evan Jonigkeit. De productie is aan de gang in Charlotte, North Carolina.

Geschreven door Rebecca Cutter, gebaseerd op de gelijknamige roman van May Cobb, vertelt The Hunting Wives het verhaal van Sophie O'Neil (Snow) en de verhuizing van haar familie van de oostkust naar het diepe oosten van Texas, waar ze bezwijkt voor de onweerstaanbare charmes van de socialite Margo Bank (Åkerman) - en haar leven wordt verteerd door obsessie, verleiding en moord.

15028 Chrissy Metz, Jaime Ray Newman, Katie Lowes en George Ferrier

Metz (foto links) speelt Starr. Abby's moeder is een trotse vrouw uit de arbeidersklasse en een overtuigd christen. Hoewel ze actief is in de kerk en haar dochter uitgaat met de sterbasketbalspeler Brad, is ze niet welkom in de high-society wereld van de Hunting Wives. Als gevolg daarvan zal ze hevig botsen met Brad's moeder Jill.

Newman (foto tweede van links) vertolkt Callie, die getrouwd is met de machtige sheriff Jonny en zelf ook een krachtpatser is. Ze is een geweldige scherpschutter en ze is de tweede in rang van de Hunting Wives (vlak onder Margo). Maar ze is ook smoorverliefd op Margo en jaloers op Sophies nieuwe invloed.

Lowes (foto tweede van rechts) is Jill, de vrouw van dominee Clint en de koningin van de megakerk. Maar ze zit gevangen in een liefdeloos huwelijk en als gevolg daarvan is ze overdreven betrokken bij het leven van haar zoon Brad. En zoals we snel zullen ontdekken, zal ze alles doen om hem te beschermen.

Ferrier (foto rechts) speelt Brad. Aan de buitenkant is Brad de perfecte jongen uit Texas - rijk, knap en atletisch met een mooie toekomst. Maar achter gesloten deuren bewaart Brad vele geheimen - waaronder een emotioneel incestueuze relatie met zijn moeder Jill en een affaire met een van zijn moeders beste vriendinnen.

The Hunting Wives wordt geproduceerd door Cutter, die zal schrijven en optreden als showrunner, Erwin Stoff voor 3 Arts Entertainment en Cobb. De serie wordt geproduceerd door Lionsgate Television en 3 Arts Entertainment.

Metz is vooral bekend van haar doorbraakrol als Kate Pearson in NBC's This Is Us. Ze speelde eerder een terugkerende rol in American Horror Story: Freak Show van FX.

Newman is vanaf mei te zien in een terugkerende rol in de biografische drama-thrillerserie The Big Cigar van Apple TV, geregisseerd door Don Cheadle. Ze speelde eerder de terugkerende rol van Kathe Sackler in de Emmy-winnende Hulu-serie Dopesick en een vaste rol in Marvel-serie The Punisher.

Lowes, vooral bekend van haar rol als Quinn Perkins in alle zeven seizoenen van ABC's Scandal, was ook te zien in de Shonda Rhimes-serie Inventing Anna voor Netflix.

Ferrier speelde meerdere seizoenen terugkerende rollen in Peacock's One of Us Is Lying en Netflix's Sweet Tooth.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten