Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Meerdere castleden bekend gemaakt voor Black Doves van Netflix met Keira Knightley

Meerdere castleden bekend gemaakt voor Black Doves van Netflix met Keira Knightley

Netflix heeft de cast onthuld rond hoofdrolspelers Keira Knightley en Ben Whishaw in de aankomende thrillerserie Black Doves.
Black Doves van Joe Barton heeft Knightley en Whishaw in de hoofdrollen als twee spionnen op een missie in Londen tijdens de kerst, werkend voor een schimmige organisatie geleid door Sarah Lancashire, hoofdrolspeelster uit de HBO Original-serie Julia.

Ze gaan op pad om te onderzoeken wie Jason heeft vermoord en waarom, waardoor ze een enorme, onderling verbonden samenzwering ontdekken die de duistere Londense onderwereld verbindt met een dreigende geopolitieke crisis.

15045 Cast Black Doves

De cast van Black Doves bestaat uit (van links naar rechts op de foto) Luther Ford, in zijn eerste grote rol sinds hij prins Harry speelde in The Crown, Tracey Ullman, Finn Bennett en Bafta-winnaar Adeel Akhtar.

De eerste beelden werden vorige maand onthuld tijdens het Netflix-evenement See What's Next in Londen, waar onder anderen Benedict Cumberbatch, Billie Piper en Jack Thorne te zien waren.

Sister, producent van Chernobyl, zit samen met Noisy Bear van Barton achter Black Doves. Uitvoerend producenten zijn Jane Featherstone, Chris Fry, Knightley en Barton. Regisseurs zijn Alex Gabassi en Lisa Gunning.

Netflix heeft de afgelopen weken een heleboel programma's onthuld, waaronder twaalf uit Scandinavië en een paar thrillers met Isabelle Adjani en Famke Janssen in de hoofdrollen op Series Mania.

Ford is behalve in Black Doves ook gecast in het aankomende historische drama King and Conqueror van BBC en CBS en met onder andere James Norton en Nikolaj Coster-Waldau.

Ullman speelde onder andere in de Netflix mockumentary specials Death to 2021 en Death to 2020. Ze had een rol in de gelimiteerde FX on Hulu-serie Mrs. America.

Bennett was onlangs te zien in HBO's True Detective: Night Country. Hij speelde ook een rol in het eerste seizoen van Domina van Sky Atlantic/ MGM+.

Akhtar speelde in de onlangs uitgebrachte Harlan Coben-serie Fool Me Once van Netflix. Hij is ook te zien in BBC's Sherwood en Sweet Tooth van Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten