Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW maakt de cast bekend voor The Librarians: The Next Chapter

The CW maakt de cast bekend voor The Librarians: The Next Chapter

The CW heeft zijn vaste cast bij elkaar voor The Librarians (2014) spin-off The Librarians: The Next Chapter.
Van schrijver en uitvoerend producent Dean Devlin is The Librarians: The Next Chapter een spin-off van de originele serie The Librarians (2014), die de avonturen volgde van de bewaarders van een magische opslagplaats van 's werelds krachtigste en gevaarlijkste bovennatuurlijke artefacten.

De nieuwe serie draait om een 'bibliothecaris' (Callum McGowan) uit het verleden, die naar het heden is gereisd en nu hier vastzit. Wanneer hij terugkeert naar zijn kasteel, dat nu een museum is, laat hij per ongeluk magie los over het hele continent. Hij krijgt een nieuw team om hem te helpen de rotzooi op te ruimen die hij heeft gemaakt en vormt zo een nieuw team van bibliothecarissen.

15065 Callum McGowan, Olivia Morris, Bluey Robinson & Caroline Loncq

McGowan, Olivia Morris, Bluey Robinson en Caroline Loncq (van links naar rechts op de foto) voegen zich bij de eerder aangekondigde Jessica Green en gastacteur Christian Kane, die zijn rol als Jacob Stone herhaalt, in de spin-offserie.

McGowan speelt Vikram Chamberlin, de bibliothecaris. Vikram was DE bibliothecaris in 1847. Hij brak de regels van The Library en transporteerde zichzelf per ongeluk naar het huidige Centraal-Europa, waar hij een team van getalenteerde jonge mensen moet leiden om magische artefacten te beschermen tegen degenen die er misbruik van willen maken. De vraag is of Vikram zijn eed aan The Library (en zijn nieuwe team) zal houden of dat hij zal proberen terug te reizen naar zijn eigen tijd waar onafgemaakte zaken - en zijn hart - blijven liggen.

Morris speelt Lysa Pascal, de wetenschapper. Lysa is een briljante kunstenaar, met gevorderde diploma's in natuurkunde, wiskunde en techniek. Door een tragedie in haar jeugd is ze geobsedeerd om het onvoorspelbare uit het leven te bannen. Wanneer ze een oud kasteel in Servië erft, komt ze in de baan van Vikram en The Library terecht. Ze sluit zich aan bij zijn team om te kijken of 'magie' wetenschappelijk verklaard kan worden. Haar betrokkenheid heeft ook een dieper motief... Vikrams verleden kan de sleutel zijn tot het ontrafelen van haar eigen identiteit.

Robinson is Connor Green, de historicus. Nadat hij een carrière in de academische wereld had verloren nadat hij had beweerd dat magie wel degelijk bestaat in de wereld, werd Connor een randfiguur die zijn bevindingen op internet plaatste voor een publiek van samenzweringsfreaks. Naast een encyclopedische kennis van geschiedenis en alles wat bovennatuurlijk is, is Connor een extreme atleet en parkour-expert, die zichzelf heeft getraind om in... en uit... de geheimzinnige uithoeken van de paranormale wereld te komen. Connor's betrokkenheid bij Vikram is zijn kans om te bewijzen dat hij gelijk had. Helaas is hij nu afgezworen om ooit iemand te vertellen wat hij weet.

Loncq speelt Elaine Astalot, de huismeester. Elaine, een inwoonster van Camelot in de tijd van Koning Arthur, is een onsterfelijke en beheerder van The Library. Ze heeft haar handen vol om Vikram en de rest van zijn team in het gareel te houden, maar verliest nooit de kalmte van een Britse huisbazin die zo'n beetje alles heeft gezien in haar veertien eeuwen op deze planeet.

Dean Devlin is de showrunner en zal samen met Marc Roskin en Rachel Olschan-Wilson van Electric Entertainment de productie op zich nemen. Noah Wyle is ook uitvoerend producent. Mark Franco van Electric Entertainment en Jonathan English van Balkanic Media produceren ook.

McGowan heeft onlangs meerdere afleveringen gefilmd voor het tweede seizoen van Canal+/BBC's Marie Antoinette. Vorig jaar voltooide hij een hoofdrol in de televisieserie Kensal Town. Zijn andere serierollen omvatten een gastrol in het periodieke drama Jamestown van Sky 1.

Morris speelde hoofdrollen in de series The Head (2020) van HBO Asia en Hotel Portofino voor Britbox.

Robinson speelde een vaste rol in de serie Britannia van Sky Atlantic en een gastrol in onder andere The Chelsea Detective van Acorn TV. Hij ontving een nominatie voor de British Independent Film Award voor zijn rol in Dirty God.

Loncq's recente serierollen omvatten Mammals voor Prime Video, Killing Eve van BBC/AMC, Riviera van Sky Atlantic, No Offence van Channel 4 en Nightflyers van Syfy.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten