Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Drie acteurs toegevoegd in terugkerende rollen voor The Terminal List: Dark Wolf

Drie acteurs toegevoegd in terugkerende rollen voor The Terminal List: Dark Wolf

De Prime Video-serie The Terminal List: Dark Wolf heeft drie acteurs in terugkerende rollen toegevoegd aan het eerste seizoen.
De prequel, die zich vijf jaar voor de serie The Terminal List afspeelt, is bedacht door Jack Carr, schrijver van The Terminal List, en seizoen 1 bedenker-showrunner David DiGilio. Het is een hoogstaande spionagethriller die kijkers meeneemt op de reis van Ben Edwards (Taylor Kitsch) van Navy SEAL naar paramilitaire CIA-operator, waarbij de donkere kant van oorlogvoering en de menselijke kosten die ermee gepaard gaan worden onderzocht.

15109 Robert Wisdom, Shiraz Tzarfati en Rona-Lee Shim’on

Robert Wisdom, Shiraz Tzarfati en Rona-Lee Shim'on (van links naar rechts op de foto) voegen zich bij de eerder aangekondigde cast: Kitsch, Tom Hopper, Chris Pratt en Dar Salim.

Wisdom speelt Jed Haverford, een CIA-spion met een lange carrière achter de rug en een laatste missie voor de boeg. Haverford is de leider van een geheime sanctie-eenheid in Europa en helpt Ben bij zijn transformatie van Special Operator naar CIA-contractant.

Tzarfati speelt Tal Varon, een fel, jong, rebels teamlid dat haar kantoorbaan heeft opgegeven om in het veld te werken onder haar mentor Eliza Perash. Tal is getraind in de technische kant van spionage en wordt op de proef gesteld door samen te werken met Ben, Eliza en dit team van ervaren operators.

Shim'on speelt Eliza Perash, een ervaren Mossad-operator die naast Haverford het team moet leiden. Ze is alles wat de baan vereist: pragmatisch, fel, toegewijd - een strijder die categorisering weigert en die onmiddellijk Ben's respect verdient.

Naast de hoofdrol in de serie produceert Kitsch samen met Pratt via Indivisible Productions, Antoine Fuqua en Kat Samick via Hill District Media, auteur Jack Carr, showrunner David DiGilio, pilotregisseur Frederick E.O. Toye, schrijver/voormalig Army Ranger Max Adams en acteur/schrijver/voormalig Navy SEAL Jared Shaw. The Terminal List: Dark Wolf is een coproductie van Amazon Studios en MRC Television/Civic Center Media.

Vorig jaar bevestigde Prime Video ook dat The Terminal List zou terugkeren voor een tweede seizoen, gebaseerd op Carr's New York Times bestseller True Believer.

Wisdom is bekend van zijn rollen als Howard 'Bunny' Colvin in HBO's The Wire en Norman 'Lechero' St. John in Prison Break van Fox. De acteur was ook te zien in ABC/CMT's Nashville, HBO's Barry, TNT's The Alienist en Marvel's Helstrom voor Hulu. Vorig jaar was hij nog te zien in een gastrol in Star Trek: Strange New Worlds van Paramount+.

Tzarfati speelde eerder een gastrol in The Walking Dead: Daryl Dixon.

Shim'on is bekend van de Netflix-serie Fauda. Ook was ze te zien in Messiah (2020) van Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten