Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe castleden voor Your Friends and Neighbors van Apple TV+

Nieuwe castleden voor Your Friends and Neighbors van Apple TV+

Drie nieuwe acteurs zijn toegevoegd tegenover Jon Hamm in Your Friends and Neighbors, de aankomende dramaserie op Apple TV+.
Your Friends and Neighbors, gebaseerd op een origineel idee van Jonathan Tropper, heeft Hamm in de hoofdrol als Coop. Coop is een pas gescheiden hedgefondsmanager die, nadat hij ontslagen is, zijn toevlucht neemt tot het stelen van de rijke bewoners van zijn voorstad in de staat New York om de levensstijl van zijn familie in stand te houden. Deze kleine misdaden beginnen hem nieuw leven in te blazen, totdat hij op het verkeerde moment inbreekt in het verkeerde huis.

15112 Mark Tallman, Hoon Lee en Lena Hall

Mark Tallman, Hoon Lee en Tony-winnares en Grammy-genomineerde Lena Hall (foto, van links naar rechts) zijn gecast in vaste rollen in de serie van Warrior (2019)-bedenker Tropper en Apple Studios.

Craig Gillespie zal de eerste twee afleveringen regisseren en de productie op zich nemen. Daarnaast zullen Emmy-winnaars Greg Yaitanes en Stephanie Laing elk drie afleveringen regisseren. Het project herenigt Lee en Tropper, die samenwerkten aan Warrior (2019) van HBO Max en See van Apple TV+.

De ensemblecast bestaat ook uit Olivia Munn en Amanda Peet. De rollen worden nog geheim gehouden.

Tropper, die showrunner was voor Apple's See en een overkoepelende deal heeft met de streamer, heeft Your Friends and Neighbors gemaakt en zal fungeren als showrunner. Hij zal samen met Hamm, Gillespe en Connie Tavel de productie op zich nemen.

Tallman speelde een vaste rol in de serie First Wives Club van BET+ en had gastrollen in onder andere The CW's Beauty and the Beast, The Good Fight van Paramount+ en Law & Order: Special Victims Unit van CBS.

Lee is bekend van zijn rollen als Toad in het tweede seizoen van Apple TV's sciencefictiondrama See met Jason Mamoa in de hoofdrol, Wang Chao in Warrior (2019) van Cinemax/HBO Max, Dr. Kenneth Park in het horrordrama Outcast van Cinemax en Job in Banshee van Cinemax. Lee speelde ook een rol in de dystopische HBO Max-miniserie DMZ met Rosario Dawson.

Hall speelt Miss Audrey in TNT's post-acolyptische serie Snowpiercer en had rollen in de eerste Sex and the City-film uit 2008 en het comedy-drama Girls van HBO.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten