Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Louis Landau gaat een vaste rol spelen in Butterfly van Apple TV+

Louis Landau gaat een vaste rol spelen in Butterfly van Apple TV+

Louis Landau heeft een vaste rol gekregen in Prime Video's spionagethriller Butterfly.
Butterfly is bedacht door Ken Woodruff en schrijfster Steph Cha en onderzoekt complexe familiedynamieken binnen de verraderlijke wereld van wereldwijde spionage.

Daniel Dae Kim speelt de hoofdrol in een bewerking van Arash Amel's stripreeks voor BOOM! Studios.

15133 Louis Landau

Landau (foto) speelt Oliver, een slimme, sluwe inlichtingen agent. Oliver is opgegroeid in de dodelijke wereld van internationale spionage en heeft de drive en het verlangen om te slagen en de waardering te verdienen van zijn dominante, terughoudende moeder, die toevallig ook zijn baas is. Maar hij heeft een zwak trekje en een beetje van de zachtheid die soms gepaard gaat met een bevoorrechte opvoeding.

Andere leden naast Kim in het ensemble zijn Reina Hardesty, Piper Perapo, Park Hae-Soo, Kim Tae-hee en Nayoon Kim.

De serie draait om David Jung (Kim), een raadselachtige, zeer onvoorspelbare voormalige medewerker van de Amerikaanse inlichtingendienst die in Zuid-Korea woont. Zijn leven wordt verwoest wanneer de gevolgen van een onmogelijke beslissing uit zijn verleden hem achtervolgen en hij achtervolgd wordt door Rebecca (Hardesty), een dodelijke, sociopathische jonge agent die hem moet vermoorden.

Woodruff fungeert ook als showrunner en produceert samen met Cha, Kim en John Cheng voor 3AD, Stephen Christy en Ross Richie voor BOOM! Studios en Amel voor The Amel Company.

Daarnaast is Adam Yoelin co-uitvoerend producent voor BOOM! Studios. Kim's 3AD heeft de serie ontwikkeld onder zijn first-look deal met Amazon MGM Studios.

Landau was eerder te zien in het historische drama The Serpent Queen van Starz en het romantische filmdrama Surprised by Oxford uit 2022. Hij is onlangs afgestudeerd aan de prestigieuze Guildhall School of Music & Drama en zal binnenkort te zien zijn tegenover David Tennant en Aidan Turner in de serie Rivals voor Disney+.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten