Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Vijf nieuwe acteurs gecast voor medische dramaserie Pulse van Netflix

Vijf nieuwe acteurs gecast voor medische dramaserie Pulse van Netflix

Pulse, de eerste originele medische Netflix-serie, heeft vijf acteurs aan de cast toegevoegd.
Terwijl het personeel van Miami's drukste Level 1 Trauma Center medische noodgevallen afhandelt, wordt in Pulse de jonge ER-dokter Danny Simms (Willa Fitzgerald) onverwacht gepromoveerd tot hoofdassistent te midden van de gevolgen van haar eigen provocerende romantische relatie. De serie is gecreëerd door Zoe Robyn.

15149 Cast Pulse

Jack Bannon, Jessie T. Usher, Chelsea Muirhead, Daniela Nieves en Jessy Yates (van links naar rechts op de foto) voegen zich bij de eerder aangekondigde Fitzgerald, Colin Woodell en Justina Machado in de dramaserie van Robyn en veteraan Carlton Cuse.

Bannon zal Tom Cole spelen. Tom is een chirurgische coassistent en een geestige en charmante Brit die naar Miami kwam voor het uitstekende traumaprogramma, maar ook voor de levensstijl die Miami biedt.

Usher speelt Sam Elijah, een derdejaars SEH-arts. Elijah, geboren en getogen in een uitsteeksel van Florida, is een bedachtzame en altruïstische arts die, onder zijn kalme en weloverwogen houding, een competitief kantje heeft.

Muirhead is Sophie Chan. Sophie is een chirurgische stagiaire, slim en bekwaam en bereid om alles te doorstaan in haar zoektocht om een groot chirurg te worden.

Nieves speelt Camila Perez. Camila is een derdejaars student geneeskunde die, ondanks lange dagen en een eindeloze werkdruk, altijd optimistisch blijft.

Yates speelt Harper, een tweedejaars spoedeisende hulp arts en rolstoelgebruiker, is zelfverzekerd, introspectief en de jongere zus van Danny Simms.

Robyn en Cuse fungeren als showrunners en uitvoerend producenten. Bradley Garner, Emma Forman en Michael Klick produceren ook. Kate Dennis is de regisseur en uitvoerend producent van aflevering 1 en 2.

Bannon speelde Alfred Pennyworth in de EPIX/HBO Max-serie Pennyworth: The Origin of Batman's Butler en heeft onlangs de zesdelige serie The Darkness afgerond, geregisseerd door Lasse Hallström. Zijn andere serierollen zijn onder andere in de Italiaanse serie Medici: Masters of Florence en de Britse ITV-serie Endeavour.

Usher is te zien als A-Train in Prime Video's hitserie The Boys, een rol die hij herhaalde in de spin-off Gen V. Onlangs speelde hij een gastrol in AMC's Tales of the Walking Dead en had hij een terugkerende rol in MacGyver (2016) van CBS.

Muirheads meest recente serierol is de rol van Yan Mi in Warrior (2019) van Cinemax/HBO Max, gebaseerd op de geschriften van Bruce Lee.

Nieves was onlangs te zien als hoofdrolspeelster in de YA-serie Vampire Academy van Peacock. Haar andere televisiecredits zijn onder andere een terugkerende rol in Snowfall van FX en All Rise van CBS.

Yates heeft gastrollen gespeeld in series als Law & Order: Special Victims Unit van CBS en Speechless van ABC, en is binnenkort te zien in de Apple TV+ serie Me.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten