Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Savant van Apple TV+ voegt laatste acteurs toe aan cast

The Savant van Apple TV+ voegt laatste acteurs toe aan cast

Apple TV+ heeft de cast samengesteld voor The Savant met Jessica Chastain.
De achtdelige gelimiteerde serie is afkomstig van schrijfster/uitvoerend producent/showrunner Melissa James Gibson, Fifth Season en Anonymous Content.

15152 Cast The Savant

Cole Doman, Michael Mosley, Dagmara Dominczyk, Jordana Spiro, Trinity Lee Shirley, nieuwkomer Toussaint Francois Battiste, Hannah Gross en David Wilson Barnes (met de klok mee op de foto) voegen zich bij de eerder aangekondigde Chastain, Nnamdi Asomugha en James Badge Dale, die een terugkerende rol heeft.

Chastain, die ook uitvoerend producent is, speelt een topgeheime onderzoeker die bekend staat als de Savant, die infiltreert in online haatgroepen om de meest gewelddadige mannen in het land op te pakken. Asomugha speelt haar man.

Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal, gepubliceerd door Cosmopolitan, worden de verhaallijn en verdere details over de personages geheim gehouden.

Chastain en Kelly Carmichael produceren via haar Freckle Films. James Gibson is uitvoerend producent en Matthew Heineman regisseert en produceert. Jessica Giles, hoofdredacteur van Cosmopolitan, produceert en Brian Madden, SVP Development voor Hearst Magazines, produceert. Stanley is adviseur.

Doman was te zien als Rex Huntington in het tienerdrama Gossip Girl (2021) van HBO Max en had eerder gastrollen in Showtime's Let the Right One In, Law & Order: Special Victims Unit en Chicago PD, beide van NBC.

Mosley is bekend van zijn rollen als hacker CM in Fox-serie neXt (2020), met John Slattery in de hoofdrol, Colin Muldoon in het vierde seizoen van USA Network's anthologieserie The Sinner, met Bill Pullman, en Pastor Mason Young in het misdaaddrama Ozark van Netflix. Ook speelde hij onder andere in de gelimiteerde Netflix-serie Seven Seconds en ABC's Pan Am.

Dominczyk speelde Karolina Novotnet in HBO's Succession en Erika Jensen in HBO's We Own This City. Ze had een terugkerende rol in Hello Tomorrow! van Apple TV+.

Spiro is bekend van haar rollen in onder andere Ozark, als Rachel Garrison, en NBC's Blindspot, als Sarah Weller. In Law & Order: Special Victims Unit was ze te zien in twee verschillende rollen: als Delia Hackman in een gastrol en als Special Agent Sykes in een terugkerende rol.

Gross was onder andere te zien in het eerste seizoen van Mindhunter van Netflix en in het tweede seizoen van The Sinner.

Barnes speelde in het westerndrama The Son, met Pierce Brosnan, van AMC, het eerste seizoen van HBO's Perry Mason (2020) en de laatste twee seizoenen van AMC's Hell On Wheels.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten