Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Landman van Paramount+ voegt Octavio Rodriguez en J.R. Villarreal toe aan cast

Landman van Paramount+ voegt Octavio Rodriguez en J.R. Villarreal toe aan cast

Octavio Rodriguez en J.R. Villarreal zullen terugkerende rollen hebben in Landman van Taylor Sheridan en Christian Wallace.
Ze voegen zich bij de vaste acteurs Billy Bob Thornton, Ali Larter, Michelle Randolph, Jacob Lofland, Kayla Wallace, James Jordan, Mark Collie, Paulina Chávez en Demi Moore; en de acteurs in terugkerende rollen Jon Hamm, Colm Feore en Mustafa Speaks.

15159 Octavio Rodriguez en J.R. Villarreal

Rodriguez (foto links) zal Antonio spelen, een harde man die boos is wanneer zijn familie een tragedie meemaakt. Villarreal (foto rechts) speelt Manuel, een oliebemanningslid dat op zoek is naar vergelding na een ramp.

Landman speelt zich af in de spreekwoordelijke boomtowns van West-Texas en is een hedendaags verhaal over het zoeken naar fortuin in de wereld van olieplatforms. De serie is gebaseerd op de elfdelige podcast Boomtown en is een verhaal van boven naar beneden over ruwnekken en miljardairs die een hausse voeden die zo groot is dat het ons klimaat, onze economie en onze geopolitiek verandert.

Landman wordt momenteel gefilmd in en rond Fort Worth, Texas en wordt geproduceerd door Sheridan, Wallace, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Geyer Kosinski, Michael Friedman en Stephen Kay. Dan Friedkin en Jason Hoch, voor Imperative Development LLC, en J.K. Nickell en Megan Creydt, voor Texas Monthly, produceren ook. Peter Feldman is co-uitvoerend producent.

Landman wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Sheridan's Bosque Ranch Productions exclusief voor Paramount+.

Rodriguez speelde een terugkerende rol in Showtime's Homeland en gastrollen in NBC's Chicago PD, ABC's Grey's Anatomy en NCIS: New Orleans van CBS.

J.R. Villarreal was te zien in de Netflix-comedyserie Freeridge.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten